Billeje på Folegandros

Det er både nemt og billigt at finde billeje på Folegandro, når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje en bil for at få et hurtigt overblik over alle ledige lejebiler og priser fra alle biludlejningsselskaber på denne lille græske ø. Med biludlejning er du helt uafhængig af offentlig transport, men kan i stedet slappe af på stranden uden bekymringer om køreplaner.

Folegandros
Folegandros har under 800 indbyggere, endnu færre om vinteren. Foto: Navin Rajagopalan, CC BY-SA 2.0

Information om Folegandros

Folegandros er en af de øer i Grækenland, som set med turistens øjne endnu ikke er særlig udviklet. Du kan derfor stadig opleve øens oprindelige karakter og stil. Lyset fra Aspropounta-fyrtårnet, der blev bygget i 1919 i en højde af 50 m over havet, kan ses 17 sømil væk. Øen er ideel til vandreture ad de stier, som går på tværs af øen forbi gamle vindmøller, små forladte landejendomme, kløfter og kirker. Strandene kan nås med en lille båd, bus eller bil, selv om det er bedst at gå til de fjerntliggende strande.

Der er tre egentlige byer på Folegandros: Karavostasis (havnebyen), Hora og Ano Meria. De er forbundet af en enkelt hovedvej, som løber på langs af øen. Der er altså ikke tale om nogen særlig stor ø, da du kan køre fra den ene ende til den anden på under 25 minutter. Alligevel kan det være en fordel at have en lejebil til rådighed i ferien. Så kan du selv bestemme, hvilke af øens strande du vil bruge dagen på – uden at skulle bekymre dig om taxier eller busser.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Lej en bil på Folegandros

I betragtning af øens beskedne størrelse er der et godt udvalg af biludlejningsselskaber på Folegandros. Du kan nemt tjekke udvalget af ledige lejebiler i din ferieperiode ved at bruge søgemaskinen her på Billeje.info.

Du skal blot angive, hvornår du har brug for billeje på Folegandros. Så leder søgemaskinen efter de billigste priser på lejebiler fra de forskellige udlejere på øen og præsenterer dem for dig i en overskuelig liste. Dernæst er du blot nogle få trin fra at have sikret dig en lejebil på Folegandros.

Hovedvejen som forbinder de tre byer, er to-sporet og i god stand. Men vær opmærksom på at nogle af de små veje, som for eksempel fører helt ned til stranden, ikke er asfalterede. Her må du selv vurdere, hvor langt ned det er sikkert er køre og eventuelt parkere for i stedet at gå det sidste stykke.

Få mere information om Folegandros i Grækenland på turistkontorets hjemmeside her

Find den billigste lejebil på Folegandros Find Billeje her --> Sammenlign priser her