Billeje på Hydra

Oplev Hydra i grækenland med en billig billeje fra CarTrawler!

Mindre end to timers sejlads fra Piræus i grækenland med en hurtig hydrofoilbåd eller katamaran ligger Hydra, der kom i jetsetligaen omkring 1960, efter at filmen Boy On a Dolphin med Sophia Loren blev optaget her. Vil du opleve Hydra i Grækenland med en billig billeje så indtast dine ønsker i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler der sammenligner priser fra alle biludlejningsselskaber i grækenland.

Oplevelser i Hydra

Kunstnere og forfattere fra hele verden strømmede til denne hvide by, som læner sig op ad klipperne oven for havnen. Digteren og sangeren Leonard Cohen købte et gammelt hus, gjorde det i stand, og han tilbringer stadig sine somre her med at skrive hits. Og mere berømmelse fulgte. I 1962 blev filmen Island Of Love, der er en intetsigende hollywoodkomedie, optaget her og tiltrak endnu flere personligheder.
Næsten alle husene, der knapt nok er synlige, før båden næsten er inde i havnene, blev bygget omkring 1800 af sømænd, som blev rige under Napoleonskrigene ved at bryde de britiske blokader.
Det siges, at Hydra ikke er for dem, som vil have det nemt. Ganske vist er her rigeligt med smarte steder. Men at komme rundt er næsten kun muligt for de unge og friske, da byens stræder er stejle, og der er trapper – ja – overalt. Der er heller ikke mange gode strande, og de, som er der, kan kun nås med en lille båd. Nattelivet er temmelig godt med en vrimmel af gode tavernaer og klubben Lagoudera, der er den meste berømte klub på De Saroniske Øer. Den har været tilholdssted for filmstjerner og magnater siden begyndelsen af 60érne. Selv i dag findes der ingen veje på Hydra. Men hvis du vil lukke verden ude og skrive eller male eller dykke (og har pengene til at gøre det), er Hydra absolut noget for dig.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billig billeje i Grækenland

Med søgemaskinen fra CarTrawler finder du nemt og hurtig billig billeje her på Billeje.info CarTrawler sammenligner priser på biludlejning fra alle billejefirmaer i databasen.

Læs mere om billig billeje i Grækenland

Find den billigste lejebil på Hydra Find Billeje her --> Sammenlign priser her