Billeje på Kalymnos

Kalymnos, en af De Dodekanesiske Øer, er ikke så kendt et rejsemål, men har masser at byde på i form af ægte græsk ø-idyl. Oplev det hele med en billig billeje på Kalymnos fra CarTrawler der sammenligner priser på billig biludlejning i hele Grækenland.

Udforske de idylliske kystbyer på Kalymnos med billeje. Foto: Yilmaz Oevuenc, CC BY 2.0

Svampedykkernes ø

Kalymnos i Grækenland er berømt for at være svampedykkernes ø, og dykning efter de populære naturvaskesvampe var indtil for nylig øboernes hovedbeskæftigelse. Siden har erhvervet mistet sin betydning i takt med udbredelsen af syntetiske svampe. I stedet har turismen taget over, hvilket man nemt forstår. Alene strandende er en rejse til Kalymnos værd. Den bedste strand er Brosta, selv om der er en mere let tilgængelig strand ved Massouri.

Oplev Kalymnos med billeje

Her kan du for eksempel nemt finde et sted at nyde et autentisk måltid mad på en taverna med en fantastisk udsigt over havet og naboøerne. Kantouni er stedet med de livlige strandbarer. Dig, som søger mere fredelige omgivelser, bør tage til Platys Gialos. Nogle strande kan ikke nås med bil, men kun med båd fra f.eks. Pothia og Vathy.

At klatre, dykke og sejle

Hvis du ikke kun ønsker at dase på stranden, men også at sætte dig selv på prøve, så er Kalymnos noget for dig. Kalymnos har mange klipper, der indbyder til klatring i højderne. Det ses måske ikke umiddelbart, men øen er da også et kendt rejsemål, hvad angår bjergbestigning.

På Kalymnos kan du desuden finde Grækenlands eneste statsdrevne dykkerskole. Skolen tilbyder god professionel undervisning i dybets hemmeligheder på en ø, der holder sine gamle traditioner for svampedykning i live. For sejlerfolket er Kalymnos et godt udgangspunkt for sejlture til de nærliggende småøer som f.eks. Telendos, Nera, Plati og Pserimos. Og måske er du så heldig at se delfinerne komme springende i strædet mellem Kalymnos og Telendo.

Billigste billeje på Kalymnos

Billig billeje på Kalymnos finder du med søgemaskinen fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Her kan du hurtigt sammenligne priser på billig biludlejning fra de forskellige udlejningsselskaber på øen.

På en lille ø som Kalymnos er der i sagens natur et begrænset udvalg af lejebiler, så du sørge for at have en reservation, hvis du vil benytte billeje. Bestiller du din lejebil hjemmefra, har du desuden bedre chance for at få den lejebil, som passer bedst til dine ønsker.

Byer på Kalymnos

  • Pothia
  • Massouri
  • Emborios
  • Vathi
Find den billigste lejebil på Kalymnos Find Billeje her --> Sammenlign priser her