Billeje på Lefkas

Oplev Lefkas i Grækenland med billig billeje!

Find den billigste billeje på Lefkas i Grækenland online og spar penge! Billeje-søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber på Lefkas og andre steder i Grækenland.

Oplevelser på Lefkas

Dette er en af de græske øer, der er lettest at komme til, da den kun er adskilt fra det vestlige fastland af et smalt stræde, men har en enkelt vejbro, som fører hen over. Lefkas er karakteriseret ved lokkende strande og frodig natur og er tilplantet fra ende til anden med olivenlunde, vinmarker, cypresser, plataner, pinjetræer, krogede egetræer og en mængde andre træarter. Nogle af tæerne står helt nede ved vandkanten. Et lille stykke derfra ligger Skorpios, der blev berømt, da den legendariske matador Aristoteles Onassis købte den for at gøre den til sit eget lille uforstyrrede sted. Han, hans søn og datter ligger nu begravet der. Andre småøer, som nemt kan nås med en lille båd, er Skorpidi, Madouri, Meganisi, Sparti, Kalamos, Kastos, Thilia og Kythros.

Hovedbyen

Hovedbyen Lefkas er kendetegnet ved sine italiniserde bygninger og i lyse farver og med træbalkoner med fine udskæringer. Nord for Lefkas by ligger en stor olivenlund med træer, som er mere end 100 år gamle. Efter landsbyen Tsoukalades afløses oliventræerne gradvist af pinjetræer. I Marantochori ligger en lille sø, der danner et vigtigt vådområde, som er voksested for mange plantearter og levested for vilde dyr. Lefkas stejle og klippefyldte vestkyst begynder ved halvøen og fodbjerget Lefkas. Nydri og Agios Nikitas er de mest populære turiststeder, selv om et besøg i den smukke Vasiliki slet ikke vil være af vejen. Efter al den sightseeing og flere vandreture på Lefkas, hvad er der så mere tilbage at gøre end at kaste sig i bølgerne? Det kan man gøre på strandene Porto Katsiki, Engremnous, Kathisma og Ai-Yannis. Men der er mange flere, som du selv kan opdage…
Festligheder og lokale tratitioner: Fakifestivalen (Linsefestivalen) bliver holdt hvert år den 7. august i Karya på Lefkas.

Information og fakta om Lefkas

Vil du have flere informationer om Lefkas så besøg turistkontorets hjemmeside, der har gode tip og råd til din ferie. Besøg turistkontoret her

Billigste billeje online

Du kan hurtig og nemt finde billig billeje i søgemaskinen fra CarTrawler her på Billeje.info. Alle priser er inkl. lovpligtige forsikringer og fri kilometer, så du kan køre nøjagtig så langt, du ønsker i din lejebil. Vil du vide mere om billig billeje på Lefkas eller andre steder i Grækenland så se i vores FAQ om billeje eller læs en af de andre artikler her på siden!

Find den billigste lejebil på Lefkas Find Billeje her --> Sammenlign priser her