Billeje på Limnos

En strand på Limnos. Foto: Phelim

Den smukke græske ø, Limnos, er absolut værd at udforske, og den mest fornuftige måde, at komme hele vejen rundt, er ved at leje en billig bil. Du finder den billigst her på Billeje.info.

Biludlejning på Limnos vil give mulighed for, at udforske denne spændende vulkanø i dit eget tempo, med de uendelige sandstrande, de fascinerende gamle landsbyer og de traditionelle byer.

Oplev Myrina med billeje

Den største by på Limnos hedder Myrina, og her finder man øens største havn samt en gammel borg. Der er et interessant arkæologisk museum i Myrina, hvor man kan lære om øens historie og se fund fra de arkæologiske udgravninger fra Polyohni.

Mange af strandene på Limnos tilbyder forskellige former for vandsport, og der findes også tennisbaner og en golfbane, hvis du ønsker at holde en pause fra at udforske Limnos i din lejebil.

Når du har booket en udlejningsbil bør du udforske de mange maleriske landsbyer, som man finder væk fra den centrale by. Her finder man masser af gamle ruiner, templer, romerske amfiteatre, kurbade og klostre, som venter på at blive udforsket.

Det er en oplevelse at tage en køretur i de brostensbelagte gader med de hvidkalkede stenhuse, de tyrkisk inspirerede palæer, samt de handlende som sælger lokale produkter såsom vin og honning.

Befolkningen i Limnos er meget traditionelle og rolige, og byder gerne turisterne velkommen, så man vil ikke føle sig udenfor når man kører rundt i sin lejebil.

Billeje Limnos Lufthavn

Limnos har en lufthavn, men mange turister ankommer også med færge eller båd fra Rafina. Man kan finde kontorer med biludlejning i lufthavnen eller Myrina, men for at sikre sig den bedste handel kan man med fordel booke sin udlejningsbil online her hos Billig Billeje Guide.

Bestil jeres billeje på Limnos hjemmefra nemt og hurtigt, og hav jeres lejebil klar ved ankomst til denne græske ø. Med billeje på Limnos kommer I nemt rundt på hele Limnos og kan opleve øens mange spændende og interessante seværdigheder.

Bestil leje af bil på Limnos

Limnos er en del af den græske øgruppe, de Nordøst-ægæiske Øer, og er spækket med smukke bjerglandskaber og naturområder, som man bør ynde sig selv at tage en køretur ud i. Limnos er en populær ø, men dog ikke overrendt af turister, og derfor er denne ø et ideelt rejsemål for både børnefamilier og folk, der ønsker at holde sin ferie i ro og fred.

Med biludlejning på Limnos kan I nemt komme rundt på øen, der er ca. 475 kvadratmeter stor. For børnefamilierne byder Limnos på smukke sandstrande, hvor man sikkert nemt kan få en hel dag til at gå ved. For de mere aktive, har øen også steder med vandsport, som stadig bliver mere og mere populært for hvert år.

Lej en bil på Limnos, Grækenland

Vil man hellere ud og se noget, bør man benytte sig af biludlejning på Limnos og tage ud og se slottet i Myrina, hvor fra øens måske bedste udsigt kan opleves. Tag også jeres lejebil på en køretur rundt på øen, og oplev den storslåede natur i jeres helt eget tempo.

Billig billeje på Limnos i Grækenland. Sammenlign pris på din lejebil med søgemaskinen på Billeje.info, vi samarbejder med mere end 500 biludlejningsselskaber i verden.

Limnos er en vulkanø uden megen vegetation og med en snirklet kystlinie, men med fortrinlige strande uden for mange gæster. Den græske mytologi bærer også vidnesbyrd om dens flammende fortid, da guden Hefaistos, der lavede Achilleus’ store skjold, havde sin smedje på øen. (Men da kvinderne på Limnos krænkede hans kone Afrodite, kærlighedens gudinde, plagede hun dem med dårlig ånde, så de ikke virkede tiltrækkende på deres mænd). I nyere tid var Limnos en vigtig flådebase og støtte for de allierede i forbindelse med den skæbnesvangre invasion af Gallipoli-halvøen i 1915. Myrina, hoved- og havnebyen, er domineret af en genovesisk borg, der ligger på en stor klippe, hvor omridset af en præ-græsk bosættelse stadig er synlig. Det Arkæologiske Museum rummer en rig samling af forhistoriske kulturgenstande, der går helt tilbage til omkring år 3.500 f.v.t., og som er blevet afdækket af italienske arkæologer.

Festligheder og lokale traditioner: ”Gourounopazaro” (grisemarked) holdes den 21. maj på Lomnos. Der er 3 blå Flag Strande: Evgatis/Zematas, Romeikos Gialos, Platy

Find den billigste lejebil på Limnos Find Billeje her --> Sammenlign priser her