Billeje på Lipsi

Bestil din billeje på øen Lipsi i øgruppen Dodekaneserne i Grækenland med al den personlige frihed og fleksibilitet, som en lejebil til rådighed giver dig. Der venter dig en lang række interessante historiske, naturmæssige og kulturelle seværdigheder og oplevelser på Lipsi og ø-gruppen Dodekaneserne i det Ægæiske Hav.

Og med billig biludlejning, som du kan booke i god tid her på Billeje.info allerede inden din ankomst til Lipsi, er du ikke afhængig af offentlig transport eller guidede ture, men kan opleve Lipsi og ø-gruppen Dodekaneserne i dit helt eget tempo.

Lipsi

Lipsi havn. Foto-kredit: KF. Oploadet under licensen Public domain.

Information om Lipsi

Denne vidunderlige lille ø ligger tæt på øen Patmos og den tyrkiske vestkyst i det sydlige Ægæiske Hav i Grækenland. Øen, der har omkring 700 indbyggere, består hovedsageligt af oliventræsklædte bjergskråninger og nu og da en sandstrand. Den er populær om sommeren på grund af dens fredelige stemning og de gæstfrie øboere. Vil du have friheden til at tage på oplevelser på egen hånd så bestil en billig billeje på Lipsi i Grækenland med CarTrawler.

De bedste badestrande på øen er Lientou, Kambos, Elena, Katsadia, Papandria, Chochlakoura, Platys Gialos og Monodendri. Der er masse af lækre lokale retter på øen, herunder friturestegte kager med honning og øens soltørrede tomater, samt selvfølgelig de friskfangede fisk og skaldyr. I begyndelsen af august afholdes en vinfestival, der varer i hele tre dage.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billeje på Lipsi

Der er pt ingen biludljeningsfirmaer tilstede på Lipsi, men på Patmos, som har bilfærge-forbindelse til Lipsi, finder du både Budget og Avis. Hvis du har booket din lejebil hjemmefra på Billeje.info, er det nemt og hurtigt at afhente bilen på øen.

Der er masser af fordele ved at have en lejebil til rådighed, når du er på ferie på Lipsi og ø-gruppen Dodekaneserne. Med rent a car søgefunktionen her på Billeje.info kan du bestille din biludlejning på Lipsi online og have din foretrukne lejebil klar, når du ankommer til øen.

Du kan med fordel bruge filteret i søgemaskinen til at finde netop den lejebil på Lipsi, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel indstille filteret til at finde biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forsikringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Nærmeste lufthavn

Da øen ikke har nogen lufthavn, må du sejle til øen, enten med bilfærge fra Patmos, Leros (som har den nærmeste lufthavn) eller Rhodos. Du kan også med flyvebåd om sommeren fra Patmos eller Leros.

Steder du kan opleve med biludlejning på Lipsi

Der findes mange interessante og seværdige steder på Lipsi, som du kan opleve med en lejebil til rådighed på øen.

Her er nogle af de steder, du kan nå med biludlejning på Lipsi, og som alle ligger inden for en overskuelig køre-afstand af den centrale del af øen.

  • Katsadia (ca. 7 km)
  • De antikke ruiner (ca. 4 km)
  • Platis Gialos (ca. 3 km)
  • Kimisi (ca. 1,6 km)

Nyttige links

Besøg den officielle hjemmeside for turisme på Lipsi her.

Find den billigste lejebil på Lipsi Find Billeje her --> Sammenlign priser her