Billeje på Mykonos

Elias er en populær strand på Mykonos. Med billeje har du også mulighed for at komme ud på de lidt mindre overrendte strande på øen. Foto:Wikimedia Commons

Mykonos er en af de mest kendte og mest populære græske øer, så skal du bestille billeje, anbefaler vi du bestiller i god tid, da der findes et begrænset antal lejebiler på Mykonos. Hvis du bestiller gennem Billeje.info, finder vi den billigste løsning til dig.

Øen Mykonos er berømt for sit livlige natteliv og de lange gyldne sandstrande. Øen kan udforskes ved at leje en bil eller ved at tage en bådtur langs kysten.

I umiddelbar nærhed af Mykonos finder man Delos, som er en af de vigtigste arkæologiske udgravninger i hele Grækenland. Mange turister på Mykonos tager en endagstur til Delos. Delos er på UNESCOs verdensarvsliste, og ligger cirka 2 km vest for Mykonos, og man kan opleve et væld af marmorstatuer og ruiner, som giver et godt indblik i livet i det antikke Grækenland.

Se Chora med billeje

Den største by på Mykonos hedder Chora, og her finder man et bredt udvalg af barer, restauranter og natklubber. Der findes også en række museer, blandt andet Aegean Maritime Museum, og den historiske kirke, Paraportiani.

Hvis du leder efter solskin og overvejer at rejse til Mykonos, så kan du med fordel søge efter billig biludlejning hos Billeje.info, og så finder vi et tilbud der passer til dig og dit budget. Du skal blot bruge søgemaskinen her på siden, med ønsker om bil og lejeperiode, samt chaufførens alder, og så ordner søgemaskinen på Billeje.info resten af arbejdet.

Myndighederne på Mykonos.

Billeje på Mykonos

Mykonos i Grækenland er, lige som mange af de øvrige græske øer, et populært rejsemål, hvert år for alverdens turister. Med biludlejning på Mykonos har I adgang til den mest ideelle transportmulighed på øen, nemlig en bil, og kan dermed nemt opleve øen i eget tempo.

Book en lejebil på Mykonos

Bestil billeje på Mykonos og kør en tur rundt på øen og oplev blandt andet Alefkandra, også kaldet Lille Venedig i Mykonos by, som er det mest besøgte område på Mykonos.

Mykonos hører til den græske øgruppe Kykladerne, og ligger relativt tæt på Tyrkiet. Mykonos’ maskot, Petros, var en pelikan, der boede på øen fra 1950 til 1985, hvor den uheldigvis blev kørt ned i trafikken. Siden har hele tre pelikaner overtaget Petros’ hverv som maskot (på samme tid), og det er bestemt ikke unormalt, at man kan møde en af dem, når man besøger Mykonos i sin ferie.

Oplev Mykonos med biludlejning

Mykonos har både spændende byer og en række museer, der bestemt også er et besøg værd. Har man lyst til at ligge ved stranden, er der også rig mulighed for det. Det er uden tvivl med leje af bil, man kan opleve mest muligt af denne skønne ø.

Find den billigste lejebil på Mykonos Find Billeje her --> Sammenlign priser her