Billeje på Nisyros

Lej en bil på Nisyros, så du nemt kan komme omkring til den lille øs charmerende byer og spændende seværdigheder. Du bør bestille biludlejning på Nisyros hjemmefra. Det kan du hurtigt gøre i søgemaskinen ovenfor, hvor de billigste priser fra forskellige biludlejere automatisk indhentes.

Havnen i Mandraki
Havnen i Mandraki. Foto: Ian Griffiths, CC BY 2.0

Lille ø med aktiv vulkan

Nisyros, som ligger lige syd for den mere kendt ø Kos, er en af De Dodekanesiske Øer. Denne lille ø er oprindeligt blevet skabt ved en række store vulkanudbrud, og området regnes stadig for vulkansk aktivt som et af de få steder i Grækenland. Seneste udbrud skete i 1888. Du kan besøge adskillige kratere i hjertet af øen. Luften omkring dem lugter meget af svovl, men det er efter sigende blot sundt for dig. Det er under alle omstændigheder en fascinerende oplevelse at se det boble i bunden af kraterne.

Øens hovedby Mandraki, som også er øens færgeby, består af karakteristiske hvidkalkede huse, som ligger under en klippe med et kloster, Panagia Spiliani, på toppen. Klosteret ligger omsluttet af en borgruin, hvorfra der en formidabel udsigt ved solnedgang. Landsbyerne Nikia og Emboreios er bestemt også værd at besøge.

Lej en bil på Nisyros

Nisyros kan nås med færge fra Piræus, Kos og Rhodos. Medmindre du skal bo i selve Mandraki, hvor færgen ankommer, er det en fordel at leje en bil. Øen er ikke stor, så med en bil når du nemt rundt til alle afkroge i løbet af ferien. Ikke mindst er billeje en chance for at opleve øens små, uberørte landsbyer og seværdigheder i dit helt eget tempo uden at skulle bekymre dig om buskøreplaner.

Med billeje på Nisyros får du selvfølgelig også let ved at komme rundt til øens bedste strande. Blandt kendere anses Pachia Ammos-stranden, som ligger cirka 5 km sydøst for Pali, for en af de bedste. Vær opmærksom på at nogle af de mindste veje på Nisyros, blandt andet ned til strandene, er ujævne grusveje. Sørg for at tjekke i dine lejebetingelser og forsikring om der er steder, som du ikke må køre i din lejebil.

Når du bruger søgemaskinen her på Billeje.info til at finde og bestille biludlejning på Nisyros, kan du naturligvis læse dine lejebetingelser før du laver den endelige bestilling.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Populære udflugtsmål med billeje

  • Stephanos-krateret midt på øen
  • Mandraki – øens stemningsfulde hovedby
  • Nikia
  • Emboreios
  • Pachia Ammos-stranden

Nyttige links

Du kan også få flere informationer om Nisyros på turistkontorets hjemmeside.

Find den billigste lejebil på Nisyros Find Billeje her --> Sammenlign priser her