Billeje på Patmos

Find den billigste bileje på Patmos i vores søgemaskine, der finder de bedste priser fra alle biludlejningsselskaber på den smukke græske ø, som du kan læse meget mere om herunder. Find også masser af gode tips og råd om billeje på vores side (se link ved slutningen af artiklen).

Patmos

Beliggende i Grækenland i det Sydøstlige Ægæiske Hav og den nordvestlige ende af Dodekaneserne er Patmos berømt for at være stedet, hvor apostlen Johannes dikterede Johannes’ Åbenbaring til sin elev Prochoros. Øens største seværdighed forbliver den store Agios loannis-klosterborg, der blev bygget i 1088, og som dominerer byen Chora. Vil du opleve de smukke strande og se øens seværdigheder er en billig billeje på Patmos oplagt.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Seværdigheder på Patmos

I Chora findes mange smukke ”kaptajnshuse”, og på byens lille torv er der nogle gode tavernaer. Et stykke ned ad den skrånende vej og halvvejs mellem Chora og Skala, der er havnebyen, ligger Apokalypse-grotten, hvor Johannes havde sine åbenbaringer. En trappe fører ned til selve grotten, hvor der i højre side er den sten, som Johannes skal have lænet sig til, da han fortalte sine visioner til sin elev Prochoros.

Informationer og fakta om Patmos

Skal du holde ferie på Patmos i Grækenland og leje bil finder du informationer her på Billeje.info. Vil du have inspiration til din ferie og se hvilke oplevelser Patmos byder på se besøg turistkontoret der altid gerne vil hjælpe med tips og råd til din ferie.

Få mere information om Patmos hos turistkontoret.

Strande på Patmos

Patmos er ikke bare et sted for pilgrimsrejsende og religiøst interesserede turister, men også en ø, hvor der er gode badesteder. De bedste strande ligger nær Skala, hvor en velordnet strand f.eks. findes i Kambos. Der er mere rolige strande i Vagia, Lambi og Agios Nikolaos. Nogle sværger til stranden i Psili Ammos, som betyder fint sand på græsk.

Festligheder og lokale traditioner på Patmos

Festivalen for Mad og Tradition bliver holdt i havnen på Patmos i slutningen af juli og er den mest kendte fest på Patmos.

Billigste billeje på Patmos i Grækenland

Det er nemt og billigt at bestille billeje på Patmos i Grækenlan online. På Billieje.info samarbejder vi med CarTrawler og du kan finde din lejebil i søgemaskinen på få minutter. Cartrawler sammenligner priser og ledige biler hos alle billejeselskaber på Patmos, både de kendte som Avis og Hertz biludlejning, men ogsp små lokale firmaer der ofte har gode tilbud på billeje, specielt hvis du bestiller i sidste øjeblik. Husk at når du søger efter billeje her på Billeje.info så er priserne altid inkl. ubegrænset kilometer og lovpligtige forsikringer.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde den rigtige bil og takker for besøget her på vores hjemmeside. Husk du kan altid finde svar på spørgsmål om billeje, forsikringer og meget mere i vores FAQ om billig billeje.

Find den billigste lejebil på Patmos Find Billeje her --> Sammenlign priser her