Billeje på Samos

Find den billigste billeje på Samos gennem vores søgemaskine, som finder de billigste lejebiler på Samos fra alle biludlejningsselskaber på øen. Du kan også finde masser af gode råd og tips om seværdigheder og billeje på Samos, samt billeje generelt på billeje.info.dk. God fornøjelse!

Samos

Samos er en frugtbar ø med en snirklet kystlinie. Den er en del af den græske civilisations vugge, da det var her filosoffer som Epikur og Pythagoras blev født. Øen ligger meget tæt på det, der i dag er den tyrkiske kyst, og hvor græsk civilisation og kultur også har blomstret. Sammenlign priser på billeje på Samos i Grækenland med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, der finder lejebiler fra alle biludlejnings-selskaber på Samos, og find den billigste pris.

Ferie på Samos

Samos har i mange år været et populært rejsemål for danske turister der vil holde ferie i Grækenland, og der er fleres af de kendte charterrejsebureauer der har direkte fly til Samos i sommer halvåret. Blandt de danske rejsebureauer der arranger ferie på Samos er Star Tour, Primo Tours og Apollo Rejser. Hovedbyen og –havnen på Samos er Vathy. Det er en charmerende by, som er bygget som et amfiteater i bugten af samme navn. Der er mange gode stande på Samos, hvoraf den bedste er Psili Ammos med udsigt over det safirblå hav. Vi har gemt det bedste til sidst: på Samos produceres den stærke, gyldne og søde Samos-vin. Et par glas af denne vil bestemt give dig glade og lyse tanker. Men flere af dem vil få dig til at lette fra jorden. Der er daglige færgeforbindelser fra Piræus og fly fra Athen, så du kan også rejse på egen hånd og evt. besøge flere øer i Grækenland. Der er 4 blå flag strande på Samos: Pythagorio, Potokaki 1, Potokaki 2, Glykoriza.

Information og fakta om Samos

Du kan naturligvis få flere informationer om Samos hos de rejsebureauer der arrangere pakkerejser til øen, men det er altid en god ide også at besøge turistkontoret der gerne hjælper med mere information og tips til din ferie.

Søg billigste billeje på Samos online

Langt de fleste der rejser til Samos bestiller billig billeje i Samos lufthavn, men det er naturligvis også muligt at bestille billeje i de flest byer på øen. Billeje-søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i databasen, og ikke kun de store og kendte som f.eks Herts og Avis biludlejning, men også små lokale firmaer der ofte har gode priser, specielt hvis du bestiller din lejebil i sidste øjeblik. Alle priser hos CarTrawler er inkl. lovpligtige forsikringer og fri antal kilometer. Har du spørgsmål vedr. forsikringer, betingelser osv. så husk at se i vores FAQ om billeje.

God fornøjelse med at finde den billigste lejebil og god ferie på Samos!

Find den billigste lejebil på Samos Find Billeje her --> Sammenlign priser her