Billeje på Santorini

Santorini har mange perler, der bedst nås med en lejebil. Foto: Klearchos Kapoutsis

Find den billigste billeje på Santorini gennem vores søgemaskine, der søger de bedste priser fra alle biludlejningsselskaber på øen. Du kan også finde gode råd og tips om billeje på Santorini, samt ting, du kan opleve, mens du er på øen, samt masser af generelle informationer om billeje her på billje.info.

Santorini

Santorini er en ø i øgruppen Kykladerne, som længe har været populær blandt turister fra Nordeuropa. Sammenlign priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber på Santorini med Billeje.info

Santorini er en vulkanø, og har en fantastisk natur, som ikke har sig ladet gå umærket forbi, blandt andet er mange scener fra Angelina Jolie filmen Tomb Raider: Cradle of Life, optaget på Santorini.

Santorini er en forholdsvis lille ø, men biludlejning på Santorini vil give dig mulighed for at komme lidt væk fra turismen og besøge de mange forskellige landsbyer som er spredt ud over øen, og på den måde opleve flere af de ting, som denne smukke ø har at byde på.

Oplev Fira med billeje

Den største by, Fira, på den vestlige side af Santorini, er en travl by med masser af caféer, restauranter, barer og natklubber. Santorinis natteliv kan beskrives som klassisk og afslappet.

En ting, som absolut er værd at leje en bil for at opleve, er solnedgangen fra Oia. Oia er beliggende på Santorinis nordlige spids, og er berømt for sine spektakulære solnedgange. Udsigten over den undersøiske vulkan tiltrækker utallige besøgende, som kommer for at nyde den smukke solnedgang fra dette magiske sted.

Andre spændende seværdigheder på Santorini er de spændende ruiner af det gamle Thera, samt bådture til mange af de nærliggende øer, en tur rundt til øens vingårde, eller et besøg på et af de spændende museer, som viser Santorinis historie.

Hvis du planlægger en rejse til Santorini, så kan Billeje.info hjælpe dig med at finde billig billeje på Santorini. Her kan du finde den bedste pris på en lejebil ved at sammenligne priser fra mere end 25 biludlejningsfirmaer.

For at få et godt tilbud på biludlejning på Santorini, skal du blot udfylde søgemaskinen her på siden, og fortælle os datoerne for dit ophold, din ønskede biltype samt førerens alder, og så ordner søgemaskinen på Billeje.info resten.

Du kan læse meget mere om Santorini på Santorinis officielle hjemmeside. Her er mange praktiske informationer at hente.

Lej en bil på Santorini

Biludlejning på Santorini

Santorini er en græsk ø, der hører til en af de større af slagsen i øgruppen Kykladerne. Vil I holde jeres bilferie på den græske ø Santorini, kan I bestille leje af bil online hjemmefra her på siden, så bilen står klar til jer, når I ankommer til øen.

Oplev Santorini med biludlejning

Øen Santorini i Grækenland bliver også kaldt for Thera eller Thira, da dette var øens navn i oldtiden. I løbet af 1900-tallet fandt man en by fra oldtiden, som har fået navnet Thera efter oldtidens Santorini. Santorini byder på masser af spændende seværdigheder for hele familien og med billeje på Santorini kommer I nemt rundt og når at opleve mest muligt af øens mange tilbud.

Især de små hyggelige huse og klippevægge, som er kendetegnet ved de græske øer og ikke mindst Santorini. Øen er nærmest spækket med små landsbyer, der hver især har sine kendetegn. Tag for eksempel lejebilen til Mesari, der ligger midt på øen og køb friske fisk til aftensmaden.

Man kan sagtens tage en rundrejse i bil på Santorini. Selv om der ikke er mere end 10-15 kilometer fra Ammoúdi i nord til Akrotiri i syd, giver det at have bil naturligvis en stor frihed, når man skal opleve alle øens seværdigheder. På vulkanøerne i bugten er der dog ikke brug for bil. Thirassia har kun en enkelt vej, og på Nea Kaméni er der ingen veje. Santorinis hovedfærdselsåre går langs med vulkankrateret hele vejen fra nord til syd, og byder på masser af udsigtspunkter, hvor man både kan se udover det halvmåneformede krater og indover øen, der skråner ned mod badestederne på østkysten.

Bilen kan lejes enten i den lille lufthavn eller i badebyen Kamari. Også hvis man interesserer sig for vin, kan det være en god ide at bruge bil til sin rundrejse på Santorini. Vingårdene er spredt rundt omkring på den lille ø, og man kan bruge flere dage på at få et overblik over de mange gode hvidvine, som er øens specialitet. En bil er også praktisk at have, hvis man vil bo flere forskellige steder på øen eller slå sig ned i en af de lidt billigere badebyer på østkysten, og samtidig have mulighed for at besøge de flotte udsigtssteder mod vest, lige når man har lyst.

Online billeje på Santorini

Med vores rent a car søgefunktion finder I nemt billig billeje på Santorini til jeres ferie, og der er masser af steder rundt omkring på øen, hvorfra I kan afhente bilen, når I kommer til øen.

Find den billigste lejebil på Santorini Find Billeje her --> Sammenlign priser her