Billeje på Skiathos

Skiathos er en hyggelig Ø med mange perler, der bliver nemt tilgængelige med lejebil. Foto: Norro

Skal du rejse til Skiathos, og vil du leje bil, kan du sammenligne priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber på øen med Billeje.info’s søgemaskine.

Skiathos ligger i øgruppen Sporaderne. Øen er under 50 km² men trods den lille størrelse, er Skiathos stadig et meget populært feriemål. Der findes over 60 forskellige sand- og grusstrande spredt langs øens kyster. Det er klogt at overveje at leje en bil på Skiathos, så man kan udforske flest muligt af de skønne strande.

Der findes stort set aldrig et dårligt tidspunkt at besøge Skiathos, men de fleste turister ankommer mellem maj og oktober. I løbet af juli og august bliver temperaturerne meget varme, og det er vigtigt at drikke masser af vand, og altid huske en vandflaske, man kan eventuelt have en flaske liggende i sin lejebil.

Det er værd at overveje at leje en bil på Skiathos, da det er det nemmeste transportmiddel, og det giver friheden til at opleve seværdighederne på egen hånd og uden begrænsninger. Lufthavnen på Skiathos ligger i den nordlige del af øen, men på grund af øens størrelse vil man aldrig nå at køre særligt lange strækninger på øen.

Se Papadiamantis Hus med billeje.

En af Skiathos mest populære seværdigheder er Papadiamantis Hus, som var hjem for den græske forfatter, Alexandros Papadiamantis, og hvor man kan se mange af hans personlige ejendele og som nu er blevet et museum helliget hans minde.

Er man interesseret i at dykke, så kan Skiathos anbefales på grund af de meget klare og varme have, med mange interessante skibsvrag at udforske under havets overflade. På Skiathos finder man også et ridecenter, som henvender sig både til erfarne ryttere og til begyndere. Det er nemt at komme til ridecentret, hvis man har bestilt biludlejning på Skiathos

Leje af bil på Skiathos

Går turen til øen Skiathos i Grækenland, skal I huske at bestille en lejebil hjemmefra. Med billeje på Skiathos, kan I nemt komme rundt på øen, og I får rig mulighed for at opleve meget mere af øen, end I ellers ville kunne uden en bil til rådighed.

Biludlejning på Skiathos er generelt en rigtig god idé, fordi man får mulighed for at komme ud til de mindre besøgte yderområder på øen. Når man først er kommet lidt uden for byernes larm og støj på øen, har Skiathos masser af grønne, klipperige og naturrige områder at byde på. Tag lejebilen væk fra byen og nyd en gåtur i Skiathos’ grønne områder.

Bestil billeje på Skiathos

Skiathos er en af de mest besøgte øer blandt øerne i øgruppen Sporaderne. Der er masser af liv i byerne, også om natten, så vil man undgå larmen fra byens natteliv, bør man booke et hotelværelse eller feriebolig lidt uden for de større byer på øen, hvorfor det her også er en fordel at have lejet en bil til sin ferie på Skiathos.

Fra rent a car søgefunktionen her på Billeje.info, kan I nemt og hurtigt bestille billig billeje på Skiathos, så I får mulighed for at opleve øens mange seværdigheder.

Find den billigste lejebil på Skiathos Find Billeje her --> Sammenlign priser her