Billeje på Spetses

Solnedgang på Spetses i grækenland – oplev øen med billig billeje!

Dette er den sidste ø i kæden af De Saroniske Øer og sidste stop for færger og hurtigbåde fra Piræus. Spetses kan måske mangle Hydras verdensfjerne nøjsomhed og kunstneriske image, men den er i langt højere grad et af grækernes yndlingsferiesteder. Der findes også flere træer og skovrige områder, som gør Spetses til et foretrukket sted at have en sommerbolig. Den bebyggede havnefront Dapia strækker sig et godt stykke i begge retninger. Oplev det hele med en billig billeje, sammenlign priser på biludlejning i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler.

Oplevelser på Spetses

Den eneste vej mod syd snor sig forbi gamle nyklassicistiske palæer og eukalyptustræer og slutter i et område med sommerboliger. Øens eneste bus kører flere gange om dagen frem og tilbage i fast rutefart. Langs vejen er der udendørs natklubber helt ned til havet og adskillige nye hoteller. Trafik, og det vil også sige de irriterende motorcykler, som af og til gør det svært at sove, er i reglen forbudt fra tidligt om aftenen. Så ved solnedgang kan du nyde en stille og rolig og smuk spadseretur mod øst ad den cementerede vej og følge kystens snoede linie ud til Karnayo, der er en klub, som ligger i det, der engang var et bådbygningsskur. Eller endnu bedre, du kan sidde komfortabelt bag i en gammeldags hestetrukket drosche og blive lullet til ro af den rytmiske klip-klaplyd fra hestens hove.

Der findes en god strand i Agii Anargyri på den anden side af øen, men det er bedst at tage dertil med båd, medmindre du ikke har noget imod til at bumpe op og ned på et muldyr, som er den eneste form for transportmiddel på land.

Spetsopoula, der er en lille ø ud for Spetses´østlige punkt, må også nævnes her. Den ejes af skibsrederfamilien Niarchos. I lykkeligere tider satte familien dyr ud på øen til deres jagtselskaber. Nu til dags ligger den yngre græske matadorgenerations imponerende lystbåde side om side i lystbådehavnen med bikiniklædte skønheder, der tilbagelænet soler sig på dækkene, mens de sparer på kræfterne til endnu en hektisk nat i klubberne. Livet er sandelig hårdt for nogle mennesker.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Information om Spetses i Grækenland

Skal du holde ferie på Spetses i Grækenland finders der flere danske rejsebureauer der arangere rejser til øen, bla. DSB Rejsebureau. Det er også en god ide at finde informationer hos turistbureauet som du kan besøge her

Billig billeje med CarTrawler

Det er net og billigt at bestille billeje på Spetses og andre steder i Grækenland med billeje-søgemaskine fra CarTrawler. CarTrawler indhenter priser og ledige lejebiler fra alle biludlejnings-selskaber på Spetses, så du er sikker på af få den billigste pris på din billeje.

Læs mere om billig billeje

Find den billigste lejebil på Spetses Find Billeje her --> Sammenlign priser her