Billeje på Zakynthos

Havn på Zakynthos. Foto: ElGreco

Planlægger man at rejse til Zakynthos, også kendt som Zante, så er det en god idé at leje en bil, så man kan se mest muligt af denne smukke ø, som er den tredje største blandt øerne i Det Ioniske Hav. Billeje.info hjælper med at finde det bedste tilbud.

Zakynthos vestkyst kan af og til blive ramt af kraftige vinde, der er gode for windsurfere, og langs den mere rolige østkyst kan man finde mange strande og feriebyer. Øen kan nemt udforskes ved at tage turen rundt i en lejebil.

Se grotterne med billeje

Den nemmeste måde at komme rundt og opleve øen på, er ved at finde en billig lejebil. Man kan blandt andet besøge landsbyen Keri, hvor man også finder en af de smukkeste strande på øen med krystalklart vand.

En af øens spændende seværdigheder er Blue Caves, hvor vandets farve skal ses for at man kan tro på den smukke farve. Har du lejet en bil på Zakynthos, kan du køre til enten Keri, Agios Nikolaos eller Porto Vromi, hvorfra man kan komme til Blue Caves via båd.

Kør en tur til Cape Skinari

Det er også værd at køre en tur til Cape Skinari på nordkysten, hvor man kan opleve en fantastisk panoramaudsigt og en smuk solnedgang. Man kan også tage på en tur til en af de nærliggende øer. Tager man færgen til fastlandet, kan man besøge Olympia, hvor de første olympiske lege fandt sted.

Billeje Zakynthos Lufthavn

Det kan anbefales at booke en udlejningsbil på forhånd, således at den står klar, når man ankommer i lufthavnen, og så man kan starte sin ferie på den mest behagelige måde.

Du kan finde en billig lejebil ved at bruge vores søgemaskine her på siden, hvorefter søgemaskinen på Billeje.info vil finde det bedste tilbud på en lejebil til dig.

Bestil billig billeje på Zakynthos. Med rent a car søgningen her på Billeje.info finder I nemt og hurtigt den bedste lejebil til jeres ferie på den græske ø Zákynthos, som er en del af øgruppen de Ioniske Øer i de Ioniske Hav og den tredje største af disse.

Billigste billeje på Zakynthos

Med biludlejning kommer I nemt rundt på Zákynthos, eller Zante, som øen også kaldes. Zakynthos i Grækenland er især populær blandt turisterne for deres mange gode dykkerfaciliteter, så er man til aktiviteter med vand, er det slet ikke en dårlig idé at holde sin ferie på Zakynthos i Grækenland, og hvis I booker leje af bil til Zakynthos, kommer I selvfølgelig nemmest rundt til de forskellige seværdigheder, der findes på øen.

Zakynthos var i mange år førende område inden for musik og kultur i Grækenland, og kan prale med at have landets første musikskole. Faktisk var de leverandør til den første Olympiske Leje i nyere tid.

Leje af bil på Zakynthos

Den græske ø Zakynthos er et ideelt sted at holde bilferie. Øen byder på masser af fantastisk natur, som man nemmest kommer til, når man har lejet en bil på øen. Zante er en udmærket feriedestination for både unge, gamle og børnefamilier, og den ideelle transportmulighed er en lejebil.

Find den billigste lejebil på Zakynthos Find Billeje her --> Sammenlign priser her