Billeje i Argentina

Med billeje i Argentina har man mulighed for at udforske dette vidunderlige land på egen hånd. Sammenlign priser på billig billeje i Argentina med Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler biludlejning, kan du søge billejepriser og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i Argentina fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.  Indtast hvornår og hvor i Argentina du ønsker at leje en bil og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Udforsk Argentina med en udlejningsbil

Argentina, er synonym med tango, oksekød, gauchos, fodbold, Patagonia og Andesbjergene.

Når man ankommer til Buenos Aires lufthavn og hopper i en taxa eller i sin udlejningsbil bliver man hurtig forbløffet over Argentina. En sløret mosaik og kedelige ejendomskomplekser og tilfældig arkitektur suser forbi, mens man man kører langs motervejen. Kører man i taxi vil chaufføren helt sikkert også kæderyge og snakke om den statslige korruption. Men når man kommer længere ind i landet finder man hurtigt de hyggelige cafeer, hyggelige gågader og masser af shopping muligheder.

Rejser man til Argentina er det bekvemmeligt at have en udlejningsbil da man vil kunne opleve landet på egen hånd og man vil kunne se mere af det “originale” Argentina.

Billig billeje i Argentina

Fodboldkamp i Argentina – oplev Argentina på egen hånd med billeje fra billeje.info. Foto: Anti gravedad

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Argentina

Mens Argentinas store byer har masser af fornøjelser og attraktioner, virker de kun som et springbræt til Argentinas største attraktion, den vidunderlige natur. Fra mægtige Iguazú Falls i det subtropiske nord til tordnende og knitrende Perito Moreno Glacier i syd, Argentina er et vidunderligt naturligt eventyrland som enhver naturelsker ikke vil hjem fra.

Argentina har nogle ad Andes højeste tinder, på over 6000 meter høje (nær Mendoza og San Juan). Argentina er også hjem for rige vådområder såsom er en stor rival til Brasiliens berømte Pantanal. Med en udlejningsbil vil man kunne opleve bjerge i rustikke farver, ørkener fulde af kaktusser, massive is områder og tørre stepper i Patagonia. Man må heller ikke gå glip af Valdivan skovene, gletsjersøerne, pingviner, flamingoer, kaimaner, capybaras og meget mere. Benytter man sig af biludlejning, er dette uforglemmelige seværdigheder og eventyr man vil kunne opleve på egen hånd og noget man sent vil glemme.

Dansen Tango er måske Argentinas største bidrag til omverdenen. Tango er en dampende dans, som er beskrevet som at elske i lodret position. I storbyen Buenos Aires finder man mange spillesteder, hvor man ikke kommer udenom at skulle danse tango. Skulle man være sulten er store saftige bøffer noget man har perfektioneret i Argentina. Når man er i Argentina må man simpelthen ikke gå glip af en stor grillet bøf. Parrillas (bøf hus) finder man på næsten hvert hjørne og vil tilbyde alt det kød du kan spise.

Når man tænker på Argentina kan man næsten heller ikke komme uden om national sporten, fodbold. De fleste kender den lille troldmand Diego Maradona og vil man se noget af verdens bedste fodbold er der rig mulighed for dette.

Find den billigste lejebil i Argentina Find Billeje her --> Sammenlign priser her