Billeje i Bariloche

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Bariloche. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Bariloche, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Bariloche fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Bariloche. Lej bil på Billeje.info

Udforsk den smukke natur omkring Bariloche med billeje. Foto: David, Creative Commons Attribution 2.0

Bariloche – friluftsliv og chokolade

Bariloche, hvis fulde navn er San Carlos de Bariloche, ligger i provinsen Río Negro ved foden af Andesbjergene ved bredden af den store sø Nahuel Huapi.

Beliggenheden inden for Nahuel Huapi nationalparken betyder, at Bariloche er et populært rejsemål for friluftsentusiaster, som kommer hertil for at løbe på ski, sejle på floder og søer eller for at vandre og klatre i bjergene. Udover de naturskønne landskaber er Bariloche kendt for sine mange restauranter, caféer og ikke mindst chokoladebutikker.

Byens præges af en arkitektur, som minder meget om noget man finder i europæiske alpebyer. Det er dog næppe den eneste grund til at Bariloche er populær blandt europæiske turister, men giver byen et unikt udtryk.

Den nærliggende Bariloche Lufthavn er en oplagt mulighed for at rejse hertil, men der er vejforbindelse til for eksempel Buenos Aires. Det kan dog anbefales at tage en overnatning undervejs, hvis man kører hertil helt fra den argentinske hovedstad.

Der er mange fordele ved at have rådighed over en bil i Bariloche. Ikke blot kommer man nemt rundt til seværdigheder i selve byen, men kan også tage på udflugter til mange smukke steder i området.

Læs mere om Bariloche på byens officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bariloche

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Bariloche blandt adskillige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Bariloche Find Billeje her --> Sammenlign priser her