Billeje i Bariloche Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Bariloche Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Bariloche Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Bariloche Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Aeropuerto Internacional Teniente Luis Candelaria (Bariloche). Lej bil på Billeje.info

Foto: SoleFabrizio, Creative Commons Attribution 3.0

Bariloche Lufthavn

Bariloche Lufthavn med det fulde navn ‘Aeropuerto de San Carlos de Bariloche’ ligger ca. 13 kilometer fra midten af byen San Carlos de Bariloche i Argentina.

Der er tale om en lille lufthavn med én landingsbane, som kun betjenes af en håndfly mindre argentinske flyselskaber. Men takket være beliggenheden ved foden af Andesbjergene omgivet af søer og bjerge modtager lufthavnen i Bariloche alligevel en del turister, som kommer for at nyde den smukke natur.

Ønsker du at komme nemt videre fra Bariloche Lufthavn til byen eller nogle af seværdighederne i Río Negro provinsen, er billeje et oplagt valg.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Bariloche Lufthavn

I søgemaskinen øverst på denne side kan du let finde den billigste billeje i Bariloche Lufthavn blandt store og små biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Bariloche Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her