Billeje i Belgrano

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Belgrano. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Belgrano, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Belgrano fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Belgrano. Lej bil på Billeje.info

Udsigt over Belgrano. Foto: Fernandopascullo, Creative Commons.

Belgrano

Belgrano udgør et kvarter, en barrio, i den nordlige del af Argentinas hovedstad Buenos Aires. Belgrano er opkaldt efter politikeren og hærlederen Manuel Belgrano (1770 – 1820), som skabte det argentinske nationalflag.

Bydelen Belgrano tilhører i dag hovedstadens øvre middelklasse, og her finder du et bredt udbud caféer, biografer, specialbutikker og boghandlere. I weekenderne er gaderne travle med fodgængere, som er både lokale og folk fra resten af Buenos Aires, der kommer for at handle.

Det er også i Belgrano, at du finder Buenos Aires eneste (og lille) Chinatown, som ligeledes byder på adskillige restauranter. Af andre attraktioner i Belgrano kan nævnes den store grønne park Barrancas de Belgrano og det store stadion River Plate Stadium, hvor det argentinske landshold har hjemmebane.

Billigste billeje i Belgrano

Som en del af hovedstaden er det muligt at benytte offentligt transport såsom metro og bus for at komme til og fra Belgrano, men vil du have friheden til at følge dit eget tempo og finde de mest interessante seævridgheder, er billeje i Belgrano et oplagt valg.

I søgemaskinen øverst på denne side kan du nemt finde den billigste billeje i Belgrano blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførelige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Belgrano Find Billeje her -- data-src=