Billeje i Buenos Aires

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Buenos Aires. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Buenos Aires, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Buenos Aires fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Buenos Aires. Lej bil på Billeje.info

Buenos Aires. Foto: Barcex

Buenos Aires

Argentinas hovedstad, Buenos Aires, som er en af Latinamerikas største byer, ligger ved La Plata-flodens udmunding i Atlanterhavet. Trods sin geografisk placering, er Buenos Aires Argentinas centrum både politisk, økonomisk og kulturelt. I hele hovedstadsområdet bor omkring 15 millioner indbyggere kaldet porteños, folk fra Buenos Aires.

Buenos Aires blev første gang grundlagt i 1536 af en spansk ekspedition ledet af Pedro de Mendoza. Det var i Buenos Aires at Argentina første gang den 25. maj 1810 erklærede sin uafhængighed, som dog først blev endelig opnået 9. juli 1816. Store indvandringsbølger fra Europa har gennem historien sat sit præg på Buenos Aires, så storbyen i dag fremstår som den mest europæiserede af de sydamerikanske storbyer. Buenos Aires er derudover kendt som Tangoens hovedstad, der sammen med et i øvrigt rigt kulturliv gør byen til et populært rejsemål. Den Argentinske hovedstad har for eksempel en af de højeste koncentrationer af teatre i verden.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Infrastruktur

Den internationale lufthavn ved Buenos Aires, Ministro Pistarini International Airport, ligger i 35 kilometer syd for byen i forstaden Ezeiza og kaldes derfor ofte for “Ezeiza International Airport. Derudover er der indenrigsfly og fly til nabolandene fra lufthavnen Aeroparque Jorge Newbery airport, som ligger tæt ved byen.

Vil du besøge andre dele af Argentina med billeje, er der fra Buenos Aires gode vejforbindelser med fire store motorveje som forbinder byen med de nationale ruter.

Billigste billeje i Buenos Aires

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Buenos Aires blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Buenos Aires Find Billeje her -- data-src=