Billeje i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Ezeiza lufthavn. Lej bil på Billeje.info

Terminal i Buenos Aires Ezeiza lufthavn. Foto: Martin St-Amant, Creative Commons.

Nem adgang til Buenos Aires

Ezeiza Lufthavn, også kaldet Ministro Pistarini International Airport, ligger blot 22 kilometer fra Argentinas hovedstad Buenos Aires og er landets største internationale lufthavn.

For størstedelen af de internationale besøgende, som rejser med fly til i Argentina, er Buenos Aires Ezeiza Lufthavn det første sted, de sætter fod på Argentinsk jord. Lufthavnen er hovedbase for flere af landets egne flyselskaber og betjenes desuden af internationale flyselskaber med direkte ruter til Europa som for eksempel Air France og KLM.

Flyver du til Argentina, er der derfor god chance for at du lander i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn. Herfra er det nemt at komme videre med billeje, ikke mindst hvis du skal videre ind til Buenos Aires

.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn

I søgemaskinen ovenfor denne artikel kan du finde den billigste billeje i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her