Billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Buenos Aires Newberry Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Terminal ved lufthavnen. Lej bil på Billeje.info

Terminal ved lufthavnen. Foto: Matias 18, Creative Commons.

Buenos Aires Newberry Lufthavn

Buenos Aires Newberry Lufthavn ligger i bydelen Palermo i Buenos Aires omtrent 2 kilometer fra hovedstadens centrum.

Lufthavnen, der med næsten 10 millioner passagerer er en af landets travleste, fungerer som et af landets vigtigste knudepunkter for indenrigsfly fra Buenos Aires, ligesom lufthavnen også er vigtig for forbindelserne til Uruguay. Derudover er der senest oprettet ruter til Brasilien, Chile og Paraguay.

Vil du fortsætte din rejse uden forsinkelse, er det oplagt at benytte billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn. Det er en oplagt mulighed for at komme rundt i ikke blot hovedstaden, men også til seværdigheder og byer længere væk.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje i Buenos Aires Newberry Lufthavn blandt de mange biludlejningsselskaber i Argentina. Husk at der i prisen for din lejebil blandt andet er fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Til gengæld er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførelige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Buenos Aires Newberry Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her