Billeje i Puerto Madero

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Puerto Madero i Argentina. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Puerto Madero. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Puerto Madero og tryk “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Puerto Madero. Lej bil på Billeje.info

Puerto Madero er kendt for innovativ arkitektur. Foto: Geoff Livingston, Creative Commons.

Puerto Madero

Puerto Madero er en bydel i det østlige Buenos Aires, som udgør en stor del af byens front mod flodmundingen Río de la Plata. Puerto Madero bydelen er især kendt for at være centrum for hovedstadens bygningsværker med ny innovativ arkitektur.

Hvor havnefronten i Puerto Madero tidligere var præget af røde pakhuse, er der de sidste par årtier opført mange nye boliger, hoteller, butikscentre og restauranter. Havnefrontens gennemgående fornyelse, den største af sin slags i Buenos Aires, har forvandlet området til en af de mest trendy bydele i den argentinske hovedstad, og Puerto Madero er i dag en eftertragtet adresse blandt byens mere velstillede borgere.

Ligesom nye højhuse og andre spændende bygningsværker har forvandlet havnefronten, er vejnetværket i Puerto Madero blevet gennemgående renoveret. Det er derfor nemt at komme omkring i bil, men til gengæld er der kun få muligheder for offentlig transport.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Puerto Madero

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Puerto Madero blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførelige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Find den billigste lejebil i Puerto Madero Find Billeje her -- data-src=