Billeje i Córdoba

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Córdoba. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Córdoba, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Córdoba fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Landskab nær Córdoba. Lej bil på Billeje.info

Landskab nær Cordoba i Argentina. Foto: longhorndave

Córdoba

Córdoba er med 1.4 millioner indbyggere Argentinas andenstørste by og ligger omtrent midt i landet i hjertet af området kendt som Pampasen. Córdoba blev grundlagt i 1573 som en af første spanske kolonihovedstæder og før Argentinas nu største by, Buenos Aires, som først i 1776 blev erklæret for hovedstad for området, der i dag kendes som Argentina.

I dag kan du se mange historiske monumenter og bygninger fra den spanske kolonitid i Córdoba, og samtidig nyde en ungdommelig atmosfære med et rigt kulturliv og livligt natteliv som de mange universitetsstuderende giver byen. Denne gamle koloniby er også et populært rejsemål på grund af sin smukke beliggenheden nær Andesbjergene og Pampasen.

Den centrale geografiske placering betyder, at Córdoba har gode vejforbindelser fra og til andre dele af Argentina. Der er for eksempel motorvej til Buenos Aires via Rosario. Du kan dog også vælge at flyve til Córdoba, som har en international lufthavn omtrent 10 kilometer nord for byen. Flyver du til Argentina fra Europa, skal du sandsynligvis skifte i Buenos Aires eller Santiago de Chile for at få et fly til Córdoba.

Udover de mange kulturelle og historiske seværdighederne i selve byen er Córdoba også et godt udgangspunkt for med billeje at udforske denne del af Argentina, hvor især områderne op imod bjergene er populære udflugtsmål. En lejebil kan i mange tilfælde være den eneste praktiske mulighed for at besøge seværdigheder i nærheden af Córdoba.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Córdoba

Som en af Argentinas største byer og et af landets populære rejsemål findes der i Córdoba et bredt udvalg af biludlejningsselskaber. I søgemaskinen oven over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje i Córdoba blandt de mange biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Mellem- og Sydamerika.

Find den billigste lejebil i Córdoba Find Billeje her -- data-src=