Billeje i Córdoba Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Córdoba Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Córdoba Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Córdoba Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Terminal i Córdoba Lufthavn. Foto: Jorge Gobbi, Creative Commons Attribution 2.0

Córdoba Lufthavn

Córdoba Lufthavn, som ligger 9 kilometer fra midten af Córdoba by, kender også under navnet “Ingeniero Aeronáutico Ambrosio L.V. Taravella International Airport” samt det kortere “Pajas Blancas”.

Lufthavnen ved Córdoba er den tredjestørste i Argentina og den største uden for Buenos Aires. Det er det private firma Aeropuertos Argentina 2000, som ejer og driver Córdoba Lufthavn. Som firmanavnet antyder står Aeropuertos Argentina 2000 bag en række lufthavne i Argentina.

Córdoba Lufthavn udgør base for Aerolíneas Argentinas’ indenrigsflyvninger.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Córdoba Lufthavn

Har du brug for billig billeje i Córdoba Lufthavn, kan du i søgemaskinen oven over denne artikel finde den billigste billeje i Córdoba Lufthavn blandt de mange forskellige biludlejningsselskaber i Argentina. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Córdoba Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her