Billeje i El Calafate

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i El Calafate. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i El Calafate, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i El Calafate fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Perito Moreno Glacier Argentina. Lej bil på Billeje.info

El Calafate er blandt andet et godt udgangspunkt for at besøge Los Glaciares National Park. Foto: Lucag, Creative Commons.

Indgangsporten til Patagonien

El Calafate er en lille by med blot nogle få tusinde indbygger, men er et populært rejsemål i kraft af dens placering, som gør den til et oplagt udgangspunkt for at udforske en af Argentinas mest naturskønne regioner, Patagonien.

Puerto Natales og Torres del Paine National Park er bare nogle få eksempler på steder du kan besøge med billeje i El Calafate. For de fleste er en udflugt til gletsjeren Perito Moreno ca. 80 kilomenter fra El Calafate desuden et must. Her kan du komme helt tæt på gletsjeren for at høre hvordan den knager og brager, måske ser du endda et stykke falde af.

Byens Lufthavn har forbindelser til blandt andet Bariloche og Buenos Aires

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i El Calafate

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i El Calafate blandt hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i El Calafate Find Billeje her --> Sammenlign priser her