Billeje i Mar Del Plata

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Mar Del Plata. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Mar Del Plata, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Mar Del Plata fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Mar del Plata. Lej bil på billeje.info

Mar del Plata. Foto: Pablo Gonzalez, Creative Commons.

Mar Del Plata

Den argentinske kystby Mar Del Plata ligger omkring 400 kilometer syd for Buenos Aires, og er i kraft af sine kilometerlange sandstrande landets mest populære badeby. Selv med 17 kilometer strande kan der derfor i sommerhøjsæsonen være ganske tæt pakket, men byen har dog også andet at byde på end strandliv.

Her er masser af muligheder for at udforske museer, dyreparker og smuk arkitektur. Ligeledes er Mar Del Plata kendt for sit natteliv, teatre og casinoer. Du bør også benytte besøget til at nyde de kulinariske oplevelser på restauranterne, hvis menukort ofte byder på spændende fiskeretter.

Mange af byens besøgende vælger at ankomme med fly til Mar Del Plata Lufthavn, men der er dog også gode vejforbindelser hertil.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mar Del Plata

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Mar Del Plata blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Mar Del Plata Find Billeje her --> Sammenlign priser her