Billeje i Mar Del Plata Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Mar Del Plata Lufthavn. Her finder du ikke blot information om at leje en bil i Mar Del Plata Lufthavn, men kan i søgemaskinen ovenfor også nemt finde den billigste billeje i Mar Del Plata Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Stranden ved Mar del Plata. Lej bil på Billeje.info

Stranden ved Mar del Plata. Foto: Leandro Kibisz, Creative Commons.

Mar Del Plata Lufthavn

Mar Del Plata Lufthavn, som har det officielle navn ‘Ástor Piazzolla International Airport’, ligger omkring 7 kilometer fra den store kystby Mar Del Plata. Byen har en af Argentinas største fiskerihavne og er samtidig en af landets mest populære badebyer.

Af de millioner turister, som hvert år besøger badebyen, vælger mange at flyve til Mar Del Plata Lufthavn og benytte billeje fremfor for eksempel at køre hele vejen hertil fra Buenos Aires (400 kilometer). Lufthavnen, som betjenes af Aerolíneas Argentinas og Sol Líneas Aéreas, har således daglige forbindelser til Argentinas hovedstad, ligesom der er ugentlige afgange til Patagonien.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mar Del Plata Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Mar Del Plata Lufthavn blandt de mange biludlejningsselskaber i Argentina. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Mar Del Plata Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her