Billeje i Mendoza

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Mendoza. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Mendoza, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Mendoza fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Mendoza landskab. Lej bil på Billeje.info

Udforske de smukke bjerglandskaber omkring Mendoza med billeje. Foto: longhorndave

Mendoza – vin og bjerge

Mendoza beliggenhed i det vestlige Argentina tæt Aconcagua, det højeste bjerg uden for Himalaya, og Andesbjergene gør byen til et populært rejsemål for friluftsentusiaster, som kommer for at klatre, vandre, ride eller sejle på floder. Ligeledes er Mendoza om vinteren takket være den nemme adgang til Andesbjergene et yndet mål for skiturister.

Det er dog i ligeså høj grad vinproduktion, man forbinder med Medoza. Til trods for at Mendoza ligger i en ekstremt tør ørkenregion, betyder et omfattende kunstvandingssystem, at således at Mendoza er Latinamerikas største vinproducerende region, og i de senere år er Medoza i stigende grad blevet et populært mål for vinturister, som bruger byen som base for at udforskningen af de hundredevis af vingårde i området.

Mendoza har en lille lufthavn med, El Plumerillo, med flyforbindelser til Buenos Aires og Santiago de Chile. Men derudover er der også gode vejforbindelser til og fra Mendoza, som giver mange muligheder for at udforske byen og den omgivende region med billeje.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mendoza

Er du på udkig efter billig billeje i Mendoza, kan du i søgemaskinen oven over denne artikel finde den billigste billeje i Mendoza blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Mendoza Find Billeje her --> Sammenlign priser her