Billeje i Mendoza Lufthavn

Velkommen til information og gode råd om billeje i Mendoza Lufthavn. Her finder du alt, du behøver at vide om at leje en bil i Mendoza Lufthavn, og kan i søgemaskinen øverst på siden også nemt finde den billigste billeje i Mendoza Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Mendoza. Lej bil på Billeje.info

Udsigt over Mendoza bymidte. Foto: Itsmemarttin, Creative Commons.

Mendoza Lufthavn

Mendoza Lufthavn hedder officielt Aeropuerto Internacional F.J. Gabrielli, men de lokale kalder den oftest El Plumerillo efter den landsby, der tidligere lå på stedet. Der er omkring 8 kilometer fra lufthavnen ind til Mendoza bymidte.

Lufthavnen, som har den internationale IATA-forkortelse MDZ, har blandt andet forbindelser til hovedstaden, Buenos Aires og andre større byer i Argentina, men også til Chile’s hovedstad Santiago de Chile.

Ønsker du at opleve Argentinas vigtigske vinby eller bjerget Aconcagua, det højeste uden for Himalaya, er Mendoza Lufthavn det oplagte valg. Bestil din lejebil med afhentning i lufthavnen, så du nemt kan fortsætte ind til Mendoza bymidte eller videre til seværdighederne i området.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Mendoza Lufthavn

I søgemaskinen over denne artikel kan du let finde den billigste billeje i Mendoza Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber i Argentina. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i Argentina og udlandet generelt, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførelige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Mendoza Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her