Billeje i Neuquen

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Neuquen. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Neuquen, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Neuquen fra både store og små biludlejningsselskaber i Argentina. God fornøjelse!

Neuquen. Foto: Aleposta, Creative Commons.

Neuquen. Foto: Aleposta, Creative Commons.

Neuquen

Neuquen er den østligste by i provinsen af samme navn, som ligger i den vestlige del af Argentina.

Nationalrute 22 passerer byen, og for mange rejsende er Neuquen et stop på vejen sydpå mod mere berømte Patagonien og Lake District. Neuquen er således et trafikknudepunkt med gode vejforbindelser til blandt andet Bariloche og andre byer mod syd.

Neuquen har dog også interessante seværdigheder for dig, som vælger at bruge tid i byen med billeje. Neuquen er for eksempel kendt for sit væld af arkæologiske udgravninger og flere gode vingårde uden for byen.

Lufthavnen Presidente Perón Airport ligger omtrent 8 kilometer fra Neuquen og har regelmæssige forbindelser til blandt andet Buenos Aires. Læs mere om billeje i Neuquen Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Neuquen

I søgemaskinen ovenfor denne artikel kan du finde den billigste billeje i Neuquen blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførelige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Neuquen Find Billeje her --> Sammenlign priser her