Billeje i Parana

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Parana. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Parana. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Parana og tryk “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser uden skjulte gebyrer.

Parana-floden. Lej bil på Billeje.info

Parana ligger på bredden af floden af samme navn. Foto: Brenda Fernández, Creative Commons.

Parana

Parana ligger i det nordlige Argentina ved floden af samme navn. Placeringen ved Parana-floden har gjort byen til en vigtig udskibningshavn for regionens landsbrugsprodukter såsom korn og kvæg, men der afskibes også tømmer og fisk herfra.

Parana er hovedby i regionen Entre Ríos og har omkring en kvart million indbyggere. Parana nyder godt af et mildt klima med en gennemsnitlig temperatur på 23 grader om sommeren og 10 om vinteren. Der er rig mulighed for at besøge smuk natur i form af strande og parker i området, ligesom der er flere interessante seværdigheder og muligheder for vandaktiviteter på floden.

Udforsker du byen vil du opleve en blanding af gamle og moderne bygning, hvor mange tidsperioder er repræsenteret helt tilbage til kolonitiden.

Parana lufthavn omtrent 8 kilometer væk har forbindelser til Buenos Aires i syd. Parana har dog også gode vejforbindelser ad motorveje og andre større veje til nære og fjerne egne af Argentina.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Parana

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Parana blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Parana Find Billeje her --> Sammenlign priser her