Billeje i Parana Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Parana Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Parana Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Parana Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Parana. Lej bil på Billeje.info

Udforsk Parana med billeje. Foto: Mauriciocaminos, Creative Commons.

Parana Lufthavn

Parana Lufthavn ligger knap 8 kilometer sydøst for Parana, som er hovedstad i regionen Entre Ríos. Lufthavnen med det officielle navn Aeropuerto de Entre Ríos “General Justo José de Urquiza” er opkaldt efter præsidenten for den argentinske konføderation fra 1854 til 1860. Fra Parana Lufthavn er der forbindelser til Buenos Aires og Córdoba.

Flyver du til Parana Lufthavn er det oplagt at benytte billeje til at besøge ikke blot byen Parana, men også til at udforske seværdigheder og den smukke natur i den omgivende region. Har du en lejebil er det for eksempel nemt at køre videre via tunnelen under floden til Santa Fe. Floden Parana, som adskiller de to byer, er den 13. længste i verden og flyder gennem både Brasilien, Uruguay, Paraguay og Argentina før den munder ud i Rio de la Plata.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Parana Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Parana Lufthavn blandt adskillige biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Parana Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her