Billeje i Posadas

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Posadas. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Posadas, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Posadas fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Iguazú-vandfaldene. Lej bil på Billeje.info

Besøg for eksempel Iguazú-vandfaldene med billeje fra Posadas. Foto: Martin St-Amant, Creative Commons.

Posadas

Posadas i det nordøstlige hjørne af Argentina er for mange blot et stop på vejen til at besøge Paraguay eller Iguazú-vandfaldene, men byen er også i sig selv et charmerende bekendtskab og et besøg værd.

Posadas er hovedby i den argentinske provins Misiones og ligger på den østlige bred af Paraná-floden overfor Encarnación i Paraguay. Posada som har omkring 325.000 indbyggere er som hovedby provinsens center for både myndigheder, kultur og økonomi.

Den forholdsvis lille by er for mange et velkomment, behageligt afbræk i den lange tur fra Buenos Aires til Iguazú-vandfaldene. Brug for eksempel aftenen i Posadas på en slentretur lang floden, hvor der ligger adskillige restauranter samt barer, og hvor man i klart vejr har udsigt til lysene fra Encarnación på modsatte side.

Der er broforbindelse til Encarnación i Paraguay ligesom Posadas som nævnt er forbundet med af nationalrute 12 til Buenos Aires, der ligger omtrent 1.300 kilomter mod syd. Vil man ikke køre så langt, er der dog også mulighed for at flyve fra den lokale Posadas lufthavn, som ligger tæt ved byen.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Posadas

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Posadas blandt lokale og internationale biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Posadas Find Billeje her --> Sammenlign priser her