Billeje i Posadas Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Posadas Lufthavn. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Posadas Lufthavn. Du skal blot indtaste hvilken periode du ønsker at leje bil i Posadas Lufthavn og trykke “find billigste pris”, så vil du få en oversigt med alle ledige biler og priser uden skjulte gebyrer.

Puente San Roque. Lej bil på Billeje.info

Broen Puente San Roque som forbinder Posadas med Paraguay. Foto: Ever Daniel Barreto Rojas, Creative Commons.

Posadas Lufthavn

Posadas Lufthavn ved byen af samme navn i det nordøstlige hjørne af Argentina har direkte flyforbindelser med Aerolineas Argentinas til Buenos Aires Newberry Lufthavn. Det betyder, at du på blot omkring 1½ time kan befinde dig tæt ved grænsen til Paraguay og de mange seværdigheder, denne del af Argentian byder på.

Benytter du billeje i Posadas Lufthavn er det oplagt at starte med at køre den korte tur ind til byen Posadas, som især takket være sin beliggenhed ved den brede flod Río Paraná er et charmerende bekendtskab, omend den ikke byder på voldsomt mange seværdigheder. Mange af de fritidsrejsende som benytter billeje i Posadas Lufthavn vælger da også at fortsætte videre til nogle af regionens andre seværdigheder såsom de berømte Iguazú-vandfald.

Posdas Lufthavn som har det officielle navn Aeropuerto de Posadas “Libertador General San Martín” ligger 7 kilometer fra byen og har regelmæssige afgange til den argentinske hovedstad.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Posadas Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Posadas Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Posadas Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her