Billeje i Rio Gallegos

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Rio Gallegos i Argentina. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne aktuelle priser på lejebiler i Rio Gallegos. Oplys blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Rio Gallegos, så vil du hurtigt få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Andesbjergene. Lej bil på Billeje.info

Rio Gallegos ligger ved Andesbjergene. Foto: S. Rossi, Creative Attribution.

Rio Gallegos

Rio Gallegos i det sydlige Argentina er hovedstad i provinsen Santa Cruz. Selvom byen i sig selv ikke kan karakteriseres som et turistmål modtager Rio Gallegos som en af de sidste byer før Tierra del Fuego en del turister alligevel en del besøgende.

Mens selve Rio Gallegos først og fremmest er en by som lever af udskibning af landbrugsprodukter fra Patagonien og ikke mindst områdets olie- og kulindustri, byder området omkring byen dog også på nogle interessante attraktioner. Her findes for eksempel nogle af landets bedste områder for fluefiskeri og man kan opleve utrolige tidevandsforskelle på op til 14 meter.

Har du egen lejebil i Rio Gallegos, kan du ligeledes tage på udflugt til pingvinkolonien og fyrtårnet ved Cape Vírgenes eller opleve det lokale landbrugsliv på en af ejendommene, hvor der findes store fårehold.

Er du i bil, kan du køre til og fra Rio Gallegos ad nationalrute 3, men afstandene er som bekendt store i Argentina. Der er for eksempel over 2.630 kilometer til Buenos Aires, og der er da også mange som vælger at Rio Gallegos Lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Find den billigste billeje i Rio Gallegos

Ligesom i resten af Argentina, har du i Rio Gallegos mulighed for at benytte billeje fra forskellige biludlejningsselskaber som for eksempel Hertz, Europcar og Avis.

Hvis du ønsker at leje en billig bil i en anden by eller lufthavn i Argentina end Rio Gallegos, så læs mere i vores guide om Argentina billeje. Her finder du en komplet oversigt over alle udlejningssteder i landet og ikke mindst gode tips til at finde den billigste lejebil.

Find den billigste lejebil i Rio Gallegos Find Billeje her -- data-src=