Billeje i Rio Gallegos Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Rio Gallegos Lufthavn i Argentina. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Rio Gallegos Lufthavn. Indtast blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Rio Gallegos Lufthavn, så vil du hurtigt få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Rio Gallegos. Lej bil på Billeje.info

Katedralen i Rio Gallegos. Foto: Heretiq, Wikimedia Creative Commons.

Rio Gallegos Lufthavn

Rio Gallegos Lufthavn med det fulde navn Piloto Civil Norberto Fernández International Airport ligger blot 4,5 kilometer fra Rio Gallegos’ bymidte i det sydlige Argentina.

Fra Rio Gallegos er der forbindelser til en række andre argentinske byer som for eksempel Buenos Aires, men også til destinationer i Chile. Lufthavnen bliver også brugt af fly, som flyver forsyninger til Antarktisk og Malvinas Islands.

Rio Gallegos Lufthavn er hverken Argentinas største eller travleste, men den kan til gengæld prale af at have landets længste landingsbane.

Ønsker du at besøge byen Rio Gallegos eller, som nok er mere sandsynligt, nogle af seværdighederne i området omkring byen, er billeje i Rio Gallegos Lufthavn en oplagt mulighed for at rejse i eget tempo.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Rio Gallegos Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Rio Gallegos Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Rio Gallegos Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her