Billeje i Rosario

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Rosario. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Rosario, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Rosario fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Rosario. Lej bil på Billeje.info

Rosario downtown. Foto: Leandro Kibisz, © Creative Commons Attribution 2.0

Rosario – Che Guevara’s fødeby

Rosario er Argentinas tredjestørste by med 1,2 millioner indbyggere. Rosaio er historisk blandt andet kendt som fødested for Che Guevara og det argentiniske flag (1812), men nutidens indbyggere er nok ligeså stolte af fodboldspilleren Lionel Messi, som også er født og opvokset i byen 300 kilometer nordvest for Buenos Aires.

Beliggenheden ved floden Paranás udmunding i Río de la Plata gør sammen med byens store jernbane-transportcenter havnen i Rosario vigtig for eksporten af landbrugsprodukter fra det nordøstlige Argentina. Derudover er Rosario en universitetsby, som giver grundlag for et rigt kulturliv, der gør byen til et populært rejsemål.

Rosario har gode forbindelser til resten af Argentina og er for eksempel forbundet med to motorveje til blandt andet Buenos Aires, Santa Fe og Cordoba. Der ligger desuden en lufthavn, Rosario – Islas Malvinas International Airport, 13 kilometer fra bymidten, hvis du hellere vil flyve til Rosario.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Rosario

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Rosario blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber i Argentina. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Rosario Find Billeje her -- data-src=