Billeje i Rosario Fisherton Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Rosario Fisherton Lufthavn i Argentina. I søgemaskinen herover kan du nemt sammenligne priser på lejebiler i Rosario Fisherton Lufthavn. Oplys blot hvilken periode du ønsker at leje bil i Rosario Fisherton Lufthavn, så vil du hurtigt få en oversigt med alle ledige biler og priser.

Argentinas flag. Lej bil på Billeje.info

Mindesmærke for “fødslen” af det argentinske flag i Rosario. Foto: Kved, Creative Commons.

Rosario Fisherton Lufthavn

Argentinas trediestørste by med over én million indbyggere har naturligvis sin egen internationale lufthavn, Rosario Fisherton Lufthavn, hvorfra der udover direkte forbindelser til blandt andet Buenos Aires og Córdoba, også tilbydes internationale ruter til Uruguay og Brasilien.

Lufthavnen ved Rosario, som også kendes under det officielle navn “Rosario – Islas Malvinas International Airport”, ligger ca. 13 kilometer fra bymidten. Man udvidede Rosario Fisherton Lufthavn med en ny terminal i 2004, men alligevel har lufthavnen haft svært ved at tiltrække passagerer. På grund af den relative nærhed til Buenos Aires (340 kilometer) er der for eksempel ikke mange direkte fly mellem de to byer.

Ønsker du at besøge Rosario og udforske byen hvor både det argetinske flag og Che Guevara blev født, er det dog oplagt at benytte billeje i Rosario Fisherton Lufthavn. Så kan du eventuelt også vælge at køre videre til Buenos Aires eller en af de andre nærliggende byer i Argentina via de gode motorvejsforbindelser fra Rosario.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Rosario Fisherton Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Rosario Fisherton Lufthavn blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Rosario Fisherton Lufthavn Find Billeje her -- data-src=