Billeje i San Luis

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i San Luis i Argentina. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i San Luis, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i San Luis fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

San Luis. Lej bil på Billeje.info

Den gamle jernbanestation i San Luis, som i dag er omdannet til et kulturcenter. Foto: Alpertron

San Luis

Ønsker du at opleve Argentinas berømte tørre Pampas, er San Luis et godt udgangspunkt. San Luis ligger således i det centrale Argentina ved foden af Sierras Grandes bjergene langs den nordlige bred af Chorrillos-floden.

I selve San Luis by er der et par interessante historiske seværdigheder, caféer og restauranter, ligesom pladsen Plaza Pringles er en af de kønneste i landet. Men billeje i provinshovedstaden er for de fleste dog først og fremmest en mulighed for nemt at udforske resten af provinsen af samme navn. Det er for eksempel populært at tage på fisketur ved søen Embalse Potrero de los Funes nordøst for byen, ligesom billeje er en oplagt mulighed for at køre de 122 km til Sierra de las Quijadas National Park.

San Luis har derudover gode vejforbindelse til andre dele af Argentina. Via RN7 er der for eksempel 260 km til Mendoza og 456 km til Córdoba via RN148.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i San Luis

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i San Luis blandt de mange biludlejningsselskaber i Argentina. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i San Luis Find Billeje her --> Sammenlign priser her