Billeje i San Luis Lufthavn

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i San Luis Lufthavn. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i San Luis Lufthavn, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i San Luis Lufthavn fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Sierra de las Quijadas. Lej bil på Billeje.info

Sierra de las Quijadas. Et oplagt mål for en udflugt med billeje fra San Luis Lufthavn. Foto: Wikimedia.

San Luis Lufthavn

San Luis Lufthavn ligger få kilometer nord for byen og har regelmæssige flyvninger til Buenos Aires. Den forholdsvis lille lufthavn kendes også under navnet ‘Brigadier Mayor César Raúl Ojeda Airport’ og betjente i 2007 31.509 passagerer.

Byen San Luis har nogle enkelte interessante seværdigheder, men mange af de fritidsrejsende som vælger at flyve til San Luis Lufthavn kommer først og fremmest for at udforske det omkringliggende områdes smukke natur. Med din egen lejebil er det for eksempel nemt at forsætte fra San Luis Lufthavn til Sierra de las Quijadas National Park.

Benytter du billeje fra San Luis Lufthavn er det desuden let at rejse videre til andre dele af Argentina, hvortil der er gode vejforbindelser til for eksempel Mendoza via RN7. Det er en tur på ca. 260 kilometer.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i San Luis Lufthavn

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i San Luis Lufthavn blandt både lokale og internationale biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil i Argentina er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i San Luis Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her