Billeje i Santa Fe

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Santa Fe. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Santa Fe, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Santa Fe fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Santa Fe. Lej bil på billeje.info

Udforsk Santa Fe med billeje. Foto: Wikimedia.

Santa Fe

Santa Fe er hovedbyen i den argentinske provins af samme navn. Byen med det fulde navn Santa Fe de la Vera Cruz ligger i det nordøstlige Argentina ved en biflod til floden Paraná og har knap 370.000 indbyggere.

Santa Fe er midtpunkt for en produktiv landbrugsregion, men er også et populært rejsemål takket være ikke mindst et rigt kulturliv med årlige kunst- og musikfestivaler. Derudover tiltrækkes besøgende også af det omgivende smukke landskab med gode muligheder for at fiske, vandre langs floden og dyrke forskellige vandsportsaktiviteter på floden Paraná.

De studerende fra universitet, Universidad Nacional del Litoral, giver byen et festligt natteliv. Om dagen kan du eventuelt spadsere en tur i den gamle bymidte, hvor man stadig kan se smukke bygninger fra kolonitiden, eller benytte billeje til at tage på udflugter til seværdigheder i området.

Læs mere om Santa Fe på byens officielle hjemmeside her

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Santa Fe

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Santa Fe blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Santa Fe Find Billeje her -- data-src=