Billeje i Trelew Lufthavn

I søgemaskinen her på siden kan du nemt finde billig billeje i Trelew Lufthavn. Vil du være sikker på at komme videre fra den lille argentinske lufthavn, bør du da også sikre dig en reservation på en lejebil hjemmefra. Så kan du uden forsinkelse køre det sidste stykke ind til byen Trelew eller videre til en af de andre attraktioner i Patagonien.

Trewlev centrum
Trelew er ikke nogen stor by, men kan være et godt stop på en rejse med billeje rundt i Argentinen smukke region Patagonien. Foto: Gastón Cuello, CC BY-SA 3.0

Trelew Lufthavn

Lufthavnen ved Trelew i Argentinas Chubut-provins har det officielle navn Almirante Marcos A. Zar Airport efter den argentinske admiral og navigatør Marcos Andrés Zar. Det argentinske luftvåben benytter en del af lufthavnen.

Den lille Trelew Lufthavn betjener de to mindre byer Trelew og Rawson (regionshovedstaden) med blandt andet daglige forbindelser til Buenos Aires. Der er kun indenrigsforbindelser til lufthavnen. Argentina er dog et enormt stort land, hvor for eksempel turen til Buenos Aires ville tage næsten et døgn i bus. Det er dog blot omkring en kvart million rejsende benytter årligt den lille Lufthavn, da de nærliggende byer er forholdsvis små.

Trods sin beskedne størrelse er der flere forskellige biludlejningsselskaber at vælge mellem i lufthavnen, hvis du ikke vil være afhængig af taxier, når du skal videre efter ankomst.

Billigste billeje i Trelew Lufthavn

Særligt i mindre lufthavne som Trelew Lufthavn i Argentina er det vigtigt at bestille sin lejebil hjemmefra. Selvom blandt andet store biludlejningsselskaber som Hertz og National betjener lufthavnen, har de normalt et begrænset udvalg af biler.

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du nemt finde den billigste billeje i Trelew Lufthavn blandt de forskellige udbydere. Med i prisen for din lejebil er som oftest fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Vi anbefaler dog altid, at du tjekker dine lejebetingelser for sen sikkerheds skyld. Især i et stort land som Argentina, løber der hurtigt mange kilometer på tælleren, når man kører mellem byerne.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Populære destinationer og attraktioner

  • Trelew: Museo Paleontológico Egido Feruglio er en af byens mest interessante seværdigheder.
  • Rawson: Det tager kun et kvarters tid at køre til havnebyen Rawson, hvorfra du kan tage på delfin- og hvalsafarier.
  • Gaiman: en lille by grundlagt af walisiske tilflyttere. Den lokale te og walisiske flødekage tiltrækker mange dagsturister.


Find den billigste lejebil i Trelew Lufthavn Find Billeje her -- data-src=