Billeje i Ushuaia

Velkommen til informationer og gode råd om billeje i Ushuaia. Her finder du ikke blot alt, du behøver at vide om at leje en bil i Ushuaia, men kan i søgemaskinen herover også nemt finde den billigste billeje i Ushuaia fra både store og små biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Ushuaia. Lej bil på Billeje.info

Ushuaia havn. Foto: Rayandbee, Creative Commons.

Ushuaia

Ushuaia er den største by i den argentinske del af Tierra del Fuego, Ildlandet, og formentlig en af verdens sydligst beliggende byer.

Ushuaia, som ligger ved en bred bugt, er nu til dags et populært rejsemål i kraft casinoer, gode restauranter og ikke mindst de utroligt smukke omgivelser, som indbyder til friluftsaktiviteter året rundt.

Find flere informationer om Ushuaia på byens officielle hjemmeside (spansk) her

Der findes offentlig transport i Ushuaia, men som regel ikke til seværdighederne, hvor det er nemmere at benytte billeje. En af de største seværdigheder i nærheden af Ushuaia er Tierra del Fuego National Park, hvortil der er vejforbindelse og hvor det er muligt at tage på vandreture af flere dages varighed.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Billigste billeje i Ushuaia

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Ushuaia blandt mere end hundredvis af biludlejningsselskaber. Med i prisen for din lejebil er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Derimod er der ingen skjulte gebyrer i prisen.

Har du et spørgsmål om at benytte billeje i udlandet, vil vi anbefale vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem. Her finder du svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Du kan her se alle vores billeje-destinationer i Argentina.

Find den billigste lejebil i Ushuaia Find Billeje her -- data-src=