Cairns Older Car Hire

cairnsolderlogoCairns Older Car Hire blev grundlagt i 1998 og tilbyder i dag et bredt udvalg af lejebiler i den populære australske by Cairns.

Billeje til både unge og ældre i Cairns

Cairns Older Car Hire er ifølge eget udsagn det eneste biludlejningsselskab i Cairns, som lejer biler ud til kunder under 21 år. Derudover omfatter serviceydelserne hos firmaet gratis afhentning fra Cairns området og lufthavnen, når blot du bestiller billeje i minimum 3 dage.

Cairns er blandt turister især kendt for nærheden til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, men også på land byder byen og det omgivende område på mange spændende oplevelser. Derfor er billeje fra Cairns Older Car Hire en god mulighed for at få mest muligt ud af dit ophold i dette nordøstlige hjørne af Australien.

Du kan vælge mellem alt fra små, budgetvenlige økonomi-klasse biler til store mini-vans med plads til op til 8 personer. Det er en god mulighed for at komme nemt rundt til blandt andet de smukke naturområder uden for byen, som blandt andet omfatter flere nationalparker, hvor du kan opleve ægte regnskov.

Bilerne hos Cairns Older Car Hire er altid rengjorte og bliver serviceret for hver 5.000 kørte kilometer, så du altid kan forvente at få en velfungerende, indbydende lejebil til din rejse.

Priser på lejebiler fra Cairns Older Car Hire

I søgemaskinen på Billeje.info kan du hurtigt sammenligne priser på lejebiler fra Cairns Older Car Hire med mange andre biludlejningsselskaber. Du skal blot vælge hvor og hvornår du ønsker at afhente din lejebil for at få et overblik over alle ledige biler og priser på biludlejning.

Fra Cairns er der kun en kort sejltur til Great Barrier Reef.

Fra Cairns er der kun en kort sejltur til Great Barrier Reef. Foto: Sinead Friel, Creative Commons.

Kontaktinformation til Cairns Older Car Hire

Vil du i kontakt med Cairns Older Car Hire kan det ske på følgende adresse:

Cairns Older Car Hire
410 SHERIDAN ST/ CORNER AIRPORT AVENUE
CAIRNS, QLD 4870
Telefon: (07) 4053 1066

Du kan læse mere om Cairns Older Car Hire på deres egen hjemmeside her

Denne beskrivelse af Cairns Older Car Hire blev seneste opdateret i sommeren 2014 med informationer indhentet fra firmaets egen hjemmeside, eksterne kilder og i mange tilfælde fra vores egne erfaringer. Har du tilføjelser eller gode råd om billeje igennem Cairns Older Car Hire, som kan komme andre til gode, er du altid velkommen til at kontakte os, da vi ønsker at give så nøjagtig og aktuel information som muligt. Det er naturligvis også muligt at dele dine oplevelser med andre ved at skrive et indlæg eller kommentar med anmeldelse af Cairns Older Car Hire på vores blog om billeje. Tjek også vores blog, hvis du selv har brug for tips til at finde de billigste billeje i Australien eller eventuelt mangler inspiration til spændende udflugtsmål, der kan nåes med billeje.

For god ordens skyld tager vi forbehold for fejl og ændringer og anbefaler, at du altid læser aktuelle betingelser i lejekontrakten godt igennem, når du bestiller en lejebil hos Cairns Older Car Hire eller andre selskaber.

Find den billigste lejebil hos Cairns Older Car Hire Find Billeje her --> Sammenlign priser her