Enterprise rent a car

Billig billeje med Enterprise rent a carMed en udlejeflåde på mere end 1,2 millioner biler verden over hører Enterprise til verdens allerstørste biludlejningsselskaber.

Enterprise Rent-A-Car har siden Jack Taylor stiftede selskabet i St. Louis i USA i 1957 levet efter mottoet: “Tag dig godt af kunder og medarbejdere, så skal indtjeningen nok følge”. Denne ånd hersker stadig i det kæmpemæssige firma og man får altid en god service, samtidigt med at priserne er absolut konkurrencedygtige.

Enterprise Rent-A-Car har den lokale virksomheds tilgang til forretning og billeje. Enterprise Rent-A-Car har mange lokale kontorer og tilgængelighed i lokalområdet er en vigtig bestanddel af virksomhedens kundestrategi. Virksomheden har billeje kontore,r som er tilgængelige i en 30 km omkreds for 90% af den amerikanske befolkning. Derfor er Enterprise Rent-A-Car en stærk spiller indenfor billeje i USA.

En anden del af Enterprise Ren-A-Cars strategi er at alle køretøjer købes i det lokalområde, hvor virksomheden har et af sine mere end 6500 biludlejningskontorer.

Priser på lejebiler fra Enterprise rent a car

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra Enterprise rent a car med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Finde billig billeje i hele verden med Enterprise rent a car

Smuk natur på vej til Maroon Bells, Colorado – oplev USA med billeje fra Enterprise rent a car. Foto: FionaG999

Kontakt information til Enterprise rent a car

Vil du i kontakt med Enterprise rent a car kan det ske på følgende telefonnummer:

Telefon: 1-800-261-7331

Læs mere om Enterprise rent a car på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos Enterprise rent a car Find Billeje her --> Sammenlign priser her