National car rental

Billig billeje med National car rental

National Car Rental blev stiftet i USA i 1947 af 24 uafhængige billejefirmaer, der besluttede at gå sammen omkring biludlejning. I 1954 blev National Car Rental det første biludlejningsselskab som kunne tilbyde billeje med afhentningssted og afleveringssted på forskellige biludlejningskontorer. Dette var en nyskabende service, som mange kunder tog godt imod.

Virksomheden er et af de foretrukne biludlejningsfirmaer for erhvervslivet, med gode tilbud og rabatter til virksomheder. National Car Rentals målsætning er at gøre billeje så nemt som overhovedet muligt for privatpersoner såvel som for virksomheder.

National Car Rental har specialiseret sig i at være en pålidelig biludlejer for kunder som ofte står og skal bruge billeje i lufthavne.

National Car Rental har indgået et strategisk samarbejde med Europcar onkring billeje i Europa og ejer desuden datterselskabet Alamo Car Rental.

Priser på lejebiler fra National car rental

I søgemaskinen på Billeje.info kan du sammenligne priser på lejebiler fra National car rental med andre biludlejningsselskaber. Indtast hvor og hvornår du skal bestille en bil og få et overblik med alle ledige biler og priser på biludlejning.

Søg billig billeje i USA med National car rental

Route 66 – oplev USA med billeje fra National car rental. Foto: ejharaldseid

Kontakt information til National car rental

Vil du i kontakt med National car rental kan det ske på følgende adresse:

National car rental
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105

Telefon: 1 (877) 881-5500

Læs mere om National car rental på deres hjemmeside her

Find den billigste lejebil hos National car rental Find Billeje her --> Sammenlign priser her