Hertz blev grundlagt i 1918 i Chicago. I Europa har Hertz valgt at fejrer 100 års fødselsdagen med gode tilbud og luksuriøse tilføjelser til deres sortiment af biler. Det inkluderer den eksklusive SUV Maserati Levante, som du nu kan leje i en række europæiske lande, hvis du vil forkæle dig selv med en billeje-oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra Ford T til Maserati

Da Walter L. Jacobs i 1918 etablerede sit nye biludlejningsfirmaer med en flåde bestående af blot tolv Ford T’er, havde han næppe drømt om, at hans lille firma en dag ville være et globalt selskab med ca. 10.000 udlejningskontorer fordelt på 150 lande.

Hertz er i dag det næststørste biludlejningsfirma i hjemlandet USA, men også et af de største på det internationale marked. Udover at give dig chance for at leje en Maserati Levante i Frankrig, Tyskland, Italien, Nederlandene, Spanien og Storbritannien har Hertz i forbindelse med det flotte jubilæum også haft gode tilbud på deres mere almindelige lejebiler – også i Danmark.

Find de bedste tilbud på billeje

Det er ikke kun i særlige anledninger, såsom et 100 års jubilæum, at Hertz og andre biludlejere tilbyder luksuriøse lejebiler. Både herhjemme, men især i udlandet er der ofte mulighed for at leje en luksusbil eller sportsvogn.

Lej en luksusbil

Hvis du ikke ligefrem er på udsigt efter en køreoplevelse, men blot søger den billigste billeje til din næste rejse, kan du bruge søgemaskinen øverst her på siden. Indtaster du hvor og hvornår, du har brug for en bil, giver søgemaskinen dig en oversigt over de billigste lejebiler fra Hertz og en lang række andre store firmaer som Avis, Enterprise, Europcar og Sixt.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *