, Hertz Biludlejning udvider chaufførservice

Hertz har indgået et nyt samarbejde med Blacklane – et firma som tilbyder chaufførservice – og giver derfor nu deres kunder i en række lande flere muligheder for at lade sig fragte fra for eksempel lufthavnen til hotellet.

Chaufførservice – eksklusivt alternativ til Uber?

Foreløbig er det kun Hertz’ kunder i Belgien, Tjekkiet, Frankring, Tyskland, Italien, Luxembourg, Holland, Spanien og Storbritannien, som kan gøre brug af den nye chaufførservice. Det er dog hensigten at udvide med nye lande i fremtiden.

Hertz forestiller sig, at kunderne i disse lande ikke blot vil benytte den nye service i forbindelse med lufthavnstransfer til hotellet eller forretningsmøder, men også som en mulighed for at have chauffør til ens disposition, der kører en hvorhen man ønsker.

Blandt fordelene i forhold til en normal taxi fremhæver Hertz blandt andet, at bilen vil vente på dig i op til 60 minutter ved lufthavne og togstationer. Du kan desuden forvente, at blive hentet af en eksklusiv bil. Blacklane-flåden består ifølge Hertz således af biler som Mercedes, BMW og Audi.

Ifølge branchekendere kan Hertz nye tilbud ses som et forsøg på sikre den fremtidige forretning ved at sprede sig over flere områder. Særligt i lyset af den stigende konkurrence fra Uber og delebilsordninger, giver det mening for Hertz at udvide deres forretningsområde. Samarbejdet med Blacklane er formentlig et ønske om at vinde en del af de forretningskunder, som søger et mere eksklusivt produkt end bare almindelig billig billeje. Nogle tænker måske, at det vil gøre indtryk, hvis de ankommer til et forretningsmøde i en luksusbil med egen chauffør.

Bestil billig billeje i lufthavnen

Har du også behov for at kunne komme nemt videre fra lufthavnen? I søgemaskinen her på siden kan du selv nemt finde de billigste priser på billeje i lufthavne i hele verden. Du kan naturligvis også vælge at søge efter lejebilspriser med afhentning fra udlejningskontorer i byer, men når du ankommer med fly, er det mest praktiske at kunne fortsætte direkte med bil.

Du kan ganske vist ikke bestille Hertz’ chaufførservice, men bruger du søgemaskinens filterfunktion, kan du for eksempel søge specifikt efter bestemte bilklasser eller udlejere.

Du kan finde flere gode råd og tips i vores guide til billeje i lufthavne.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder
  1. Søren H. Nicolaisen
    Søren H. Nicolaisen says:

    Er bilerne godkendt til erhvervsmæssig personbefordring, og opfylder chaufførerne de krav som forudsættes i loven?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *