Lexus

Lexus lancerede i 1989 deres første bil (Lexus LS400) i USA som Toyota-koncernens bud på et prestigemærke til det internationale marked, og var inden årtusindskiftet et af de førende bilmærker inden for luksusklassen.

Billig billeje med Lexus

Lexus IS – sammenlign priser på billeje og lej en billig Lexus IS på BillejeInfo. Foto: M 93

Jagten på perfektion

Toyota fulgte i starten af 1990erne op på succesen i USA med en udvidelse til endnu flere internationale markeder blandt andet Storbritannien, Canada og Australien. Ved slutningen af årtiet havde Lexus udvidet deres sortiment med adskillige nye modeller, åbnet nye fabrikker uden for Japan, og solgt bil nummer én million i USA, hvilket gjorde Lexus til USA’s mest solgte luksusbilmærke.

I det nye årtusind har Lexus fortsat deres stræben efter at udvikle unikke luksusbiler, og var for eksempel blandt de første til at se potentialet i hybridbiler. Mens andre bilmærker er ved at lancere deres første hybridbiler, har Lexus derfor allerede nu et bredt udvalg af hybridbiler i flere klasser.

I Danmark gør Lexus i forhold til konkurrenterne fra Mercedes, BMW og Audi endnu ikke så meget væsen af sig med kun én autoriseret forhandler og tre servicestationer i København, Aarhus og Odense. Men vil du prøvekøre en Lexus og opleve Toyota’s bedste bud på ren køreglæde, kan du med fordel benytte chancen for at leje en Lexus næste gang du har brug for billeje i Danmark eller udlandet.

Fakta om Lexus

 • Grundlagt: 1989
 • Moderselskab: Toyota Motor Corporation.
 • Hovedsæde: Nagoya, Japan
 • Adresse i Danmark:
  Lexus Copenhagen
  Banevingen 9
  2200 København N
  Tlf 45 200 440

Læs også mere om Lexus på bilproducentens officielle danske hjemmeside her

>> Find den billigste lejebil << Find Billeje her -- data-src=