Santorini i Grækenland - oplev den smukke natur med en billig billeje!

Øen Santorinis utrolige skønhed er verdensberømt og det er oplagt at bestille en billig billleje nogle dage på din ferie og tage på oplevelser i den smukke natur. Det er kendt, at par besøger Santorini i Grækenland med det ene formål at blive gift og tilbringe deres hvedebrødsdage med at være helt væk i verdens smukkeste solnedgang. Selv om du ikke er en af dem, er der stadig masser af gode grunde til at besøge Santorini.

Seværdigheder på Santorini

Øen er resterne af et vulkankrater fra et kolossalt vulkansk udbrud omkring 1450 f.v.t., som udslettede en hel civilisation. Vulkanen slumrer kun – den har senest ulmet og røget i 1926 – så du ved aldrig rigtig, hvad der sker under den formørkede ø. Strandsandet er sort, og den mørke vulkanske jord giver god næring til druerne, der bruges til at fremstille den stærke og mørke Santorini-vin. I nord ligger Ia, som er en betagende malerisk landsby, hvorfra man har udsigt over den store kraterrand. Hvis du tør, kan du springe i havet fra Ai-Nikolas-klippen i Ammoudi eller klatre op på den historiske klippe Skaros i Imerovigli. Man kan også tage på bådudflugter til de to små nærliggende vulkanøer Nea Kameni og Palea Kameni. Der findes helbredende varme kilder, Thermes Piges, på den fjerneste side af Palea Kamenis kraterrester. Og så er der hele tiden den ubevidste gysen ved tanken om, hvornår der måske igen kan komme et vulkanudbrud…

Få flere informationer om Santorini

Her på billeje.info kan du læse andre artikler om billeje på Santorini og andre steder i Grækenland. Skal du holde ferie på Santorini så er det en god ide at besøge Grækenlands turistkontor der altid gerne hjælper med gode tips og råd til din ferie. Du kan også besøge denne hjemmeside om øen der har mange nyttige informationer.

Festligheder og lokale traditioner på Santorini

Festen til ære for Agios Averikos, vinens skytshelgen, bliver holdt på Santorini den 22. oktober, med en festival og rigelig vin, mens Rakifestivalen, der også er berømt, bliver holdt i slutningen af sommeren. Desuden er der året rundt mange lokale fester og specielt omkring de mange helligdage kan du være heldig lige pludselig at befinde dig i en fest!

Strande på Santorini

Santorini er ikke den ø i Grækenland der har de fleste strande og det skyldes som nævnte at den vulkanske jord, men de strande der er på øen er absolut et besøg værd og 3 af dem har fået tildelt det blå flag. Vil du besøge de forskellige strande på øen er det oplagt at bestille en billeje eller tage en taxi. Følgende strande har fået tildelt det blå flag: Kamari, Kamari, Perissa. Ønsker du at dykke finder du 5 Dykkercentre.

Billig billeje på Santorini

Du kan bestille billig billeje flere steder på Santorini, dels i lufthavnen og i de forskellige byer på øen. Her på Billeje.info samarbejder vi med billeje-søgemaskinen fra CarTrawler, der sammenligner priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber på Santorini.

Vi håber at ovenstående informationer har givet dig inspiration til din rejse til Grækenland og ønsker dig god fornøjelse med at findde billig billeje på Santorini og god ferie!

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *